Cara Membesarkan Zakar Secara Semulajadi

Cara Membesarkan Zakar Secara Semulajadi

Cara Membesarkan Zakar Secara Semulajadi

Mahukan zakar yang lebih besar, padat dan keras? 

Zakar, konek, batang dan seumpamanya adalah kebanggaan seorang lelaki sejati. Namun, ramai lelaki menghadapi masalah konek tidak cukup panjang, kecil dan tidak tebal. Hal ini boleh menjatuhkan maruah dan keyakinan diri lelaki. 

Cara Membesarkan Kemaluan Lelaki Secara Semulajadi

Apakah Saiz Normal Zakar Lelaki?

Saiz normal zakar adalah 5.1 inci panjang dan 3.9 inci ukur lilit. Kebanyakan lelaki merasakan saiz zakar mereka tidak cukup besar, walaupun saiz itu sebenarnya sudah mencukupi untuk pasangan mereka.  APAKAH SAIZ NORMAL ZAKAR LELAKI?

Cara-Cara Membesarkan Zakar Secara Semulajadi

Alat Regangan Untuk Panjangkan Zakar Alat Regangan Untuk Membesarkan Zakar

ALAT REGANGAN 

Alat regangan untuk memanjangkan konek boleh dilakukan dengan menggunakan alat yang disahkan keselamatannya. Dengan menggunakan pemberat dan daya tarikan graviti, ia melatih batang konek untuk menjadi lebih panjang semasa tidak menegang. Hal ini adalah kerana sel dan tisu kita adalah fleksible. 

Kelemahan Alat Regangan Zakar

Namun, alat ini perlulah digunakan secara kerap dalam masa yang lama (minimum 8 jam sehari selama 6 bulan) untuk menghasilkan kesan yang efektif. Malah, sesetengah orang tidak menyukai rasa tegang yang dikenakan alat itu. Ketegangan yang melampau juga boleh menyebabkan pembuluh darah dalam zakar pecah. Errr…..  Pam Zakar

PAM ZAKAR 

Pam zakar juga dikenali sebagai vakum zakar, atau pam konek. Ia  adalah sejenis alat yang digunakan untuk meningkatkan saiz dan ketegangan zakar. Ketegangan zakar berlaku apabila berlakunya peredaran darah yang cukup dibahagian batang dan kepala zakar. Dengan menggunakan konsep ini, pam zakar meningkatkan pengaliran darah ke batang zakar, lalu meregangkan zakar.  Jika anda menggunakan pam zakar ini dengan kerap dalam jangkamasa yang lama, anda boleh melihat saiz zakar anda semakin besar, terutamanya ketika tidak tegang. Rata-rata orang yang mencuba pam zakar mengatakan mereka naik sebanyak ½ inci sahaja.

Kelemahan Pam Zakar

Sedikit peringatan jika anda menggunakan cara ini: sila mgunakan pam zakar yang disahkan selamat. Pam zakar yang selamat selalunya dilengkapi ‘pressure release’ atau pelepas tekanan untuk memastikan darah yang dilepaskan secara perlahan-lahan.  Sesetengah orang tidak menyukai pam zakar kerana jika ia digunakan dalam jangkamasa yang lama, kulit di sekeliling zakar akan memanjang dan mengendur. Jadi, zakar akan kelihatan hodoh dan kurang menarik semasa tidak tegang.  Urutan Regangan Urutan Regangan

URUTAN REGANGAN 

Urutan regangan adalah satu cara yang agak popular dalam kalangan masyarakat Melayu terutamanya. Urutan ini boleh dilakukan dengan mengurut perlahan-lahan batang zakar dari pangkal ke kepala. Semasa urutan sampai ke bahagian kepala konek, pegang selama 20-30 saat sebelum melepaskannya. Hal ini adalah untuk memastikan darah sampai ke kepala konek.  Urutan ini juga selalunya disudahi dengan urutan secara bulatan di kawasan bawah buah zakar (antara buah zakar dengan lubang dubur). Selain meningkatkan nafsu seks, urutan ini juga dipercayai boleh meningkatkan peredaran darah.  Kebanyakan orang menggunakan minyak urut atau minyak lintah semasa urutan ini untuk melancarkan lagi pergerakan. Mitos yang dipercayai ramai, menggunakan minyak lintah atau minyak belacak boleh meningkatkan saiz konek. Namun, sehingga sekarang masih tiada lagi  ujian klinikal atau kajian yang berjaya  membuktikan bahawa penggunaan minyak ini boleh membesarkan zakar. 

Cara Lain Yang Lebih Efektif Dan Selamat

Selain cara-cara diatas, anda juga boleh membesarkan zakar anda sehingga 20% lebih besar dari saiz sekarang. Menarik, bukan?  Cara yang kami maksudkan adalah dengan memasukkan “dermal filler “ke dalam batang dan kepala zakar anda. Jangan risau kerana proses ini tidak menyakitkan, dan amat selamat untuk digunakan.  Penis Filler (Filler Zakar)  Penis Filler (Filler Zakar)  Sebelum prosedur dilakukan, doktor atau pakar perubatan akan menyuntik bahgian zakar anda dengan ubat bius supaya anda tidak akan merasa apa-apa sepanjang proses. Kemudian, doktor akan memasukkan dermal filler tersebut secara perlahan-lahan dan teliti.  Dermal filler boleh bertahan sehingga 2 tahun, tanpa kesan sampingan. Hasilnya, anda akan dapat zakar yang lebih besar, keras dan tahan lama dengan dalam 30 minit sahaja

Apa Kata Pelanggan Kami Yang Dah Cuba?

“Pada mulanya saya rasa anxious juga. Tak pernah try tak tau kan? Wife saya kata lepas buat ni dia rasa lebih puas. Saya sendiri pun rasa lebih puas bila main. Kepada yang rasa ragu-ragu tu try lah, tak rugi.” Osman M, 43

Penis Enlargement Before After

“Saya selalu rasa konek saya ni kecil berbanding adik beradik lain. Bila saya tengok video di youtube.com, rasa berminat nak try. Saya jumpa Dr Kee dan Dr Kee start dengan volume filler yang sikit dulu. Lama-lama makin banyak. Sekarang saya dah dapat saiz konek yang saya nak!” R.A, 26

“Dulu sebelum buat ni, saya rasa malu sangat, terutama bila nak berhubungan intim dengan isteri. Kadang kesian tengok dia tak puas. Nasib baik kawan saya cerita pasal treatment ni. Sekarang konek saya dah besar at least 50% dari sebelum ni. Isteri pun tersenyum puas. Saya rasa macam a changed man!” Marli, 30


Berminat?

Sila hubungi kami di nombor dibawah untuk bertanya lebih lanjut: Whatsapp: https://wa.me/60126625552 Call: +6012-662-5552 Email: contactus@premier-clinic.com Premier Clinic Bangsar Premier Clinic Bangsar

Rujukan

  1. https://www.medicalnewstoday.com/articles/323688
  2. https://www.webmd.com/men/guide/penis-enlargement-does-it-work#1
  3. https://time.com/2139/add-inches-no-really-men-can-make-it-longer/
  4. https://my.theasianparent.com/cara-membesarkan-zakar
  5. https://hellodoktor.com/ms/gaya-hidup-sihat/kesihatan-lelaki/urut-zakar-apa-itu-teknik-jelqing/

51 Responses

  1. Like!! Thank you for publishing this awesome article.

  2. WWW.XMC.PL says:

    Very informative post. Looking more to something similar to this.

  3. dublaj says:

    I enjoy your writing style truly loving this internet site . Rosalinde Franchot Ilysa

  4. filmi izle says:

    Thank you very much, Yalonda! Good to see you here. Fina Bogey Roshan

  5. yabanci dizi says:

    You made some decent points there. I looked on the internet for the problem and located most individuals will go along with along with your website. Peria Colet Bobbye

  6. recep ivedik says:

    I like your writing style genuinely enjoying this website. Lorelei Auberon Fiorenze

  7. altyazili says:

    There is definately a lot to know about this topic. I like all the points you made. Bernette Haydon Sherl Misha Thayne Gurolinick

  8. watch says:

    Keep up the fantastic work , I read few blog posts on this internet site and I conceive that your blog is very interesting and holds circles of excellent information. Doralynne Dani Wyndham

  9. yabanci says:

    I want to express my respect for your generosity giving support to those people that have the need for help with this idea. Your personal commitment to getting the message up and down came to be extraordinarily practical and have usually permitted those like me to realize their endeavors. Your useful guidelines can mean much a person like me and much more to my colleagues. Thanks a lot; from each one of us. Hanna Leonidas Morice

  10. dublaj says:

    Nice to meet you Freda! Sounds like a wonderful holiday romance for me! Thanks for sharing and good luck with the blitz! Merola Marten Nahshon

  11. watch says:

    I truly appreciate this article post. Really thank you! Really Cool. Kathy Brant Eldrida

  12. I enjoy you because of all of your hard work on this web page. My mom really loves doing internet research and it is easy to see why. We notice all about the powerful means you create reliable guidelines through the web blog and as well as strongly encourage contribution from people on this area of interest while my daughter is actually learning a lot. Take pleasure in the rest of the new year. You are always doing a superb job. Andi Boigie Hurlee

  13. movies says:

    Thank you so much! Shared this article with my friends. It truly is helpful! Ulla Gage Girardi

  14. bluray says:

    very good put up, i definitely love this web site, keep on it Aliza Thornton Burchett

  15. turkce says:

    I am usually to blog writing and also i actually value your material. The article has really peaks my rate of interest. I am mosting likely to bookmark your site and keep checking for new details. Jasmina Aluin Cock

  16. dizi says:

    I have been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all website owners and bloggers made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before. Traci Selig Fang

  17. turkce says:

    I have never has a reiki healing session before. Thanks for sharing your experience. I am going to do one for sure! Malvina Billie Casar

  18. turkce says:

    HI Myron, if you want to complete the comment, I can then delete this and republish. Camila Terrance Darcey

  19. turkce says:

    What would be a good way to start a creative writing essay? Jannelle Dionisio Froh

  20. turkce says:

    My brother suggested I might like this web site. He was totally right. This post truly made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks! Camille Gabriele Alastair

  21. turkce says:

    This post is actually a fastidious one it assists new net users, who are wishing in favor of blogging. Kerrill Immanuel Milissent

  22. turkce says:

    Very good article. I certainly appreciate this site. Thanks! Lorine Valdemar Florida

  23. turkce says:

    Great post. Really looking forward to read more. Much obliged. Ardyth Skippie Trevar

  24. turkce says:

    Fabulous photos of this amazing city. One city in Italy that I never made it to, but will next time, hopefully with you and Zoe. Cecilla Boycey Manvell

  25. turkce says:

    Just wanna comment that you have a very nice website , I like the design and style it really stands out. Sheryl Isak Florette

  26. turkce says:

    Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such fantastic info being shared freely out there. Carolee Ward Berg

  27. turkce says:

    Someone essentially lend a hand to make significantly posts I might state. This is the very first time I frequented your web page and thus far? I surprised with the research you made to create this particular post incredible. Great job! Colly Reid Stamata

  28. turkce says:

    When I originally commented I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on each time a comment is added I recieve four emails with the same comment. Perhaps there is a means you can remove me from that service? Thanks a lot! Charyl Maurice Geiss

  29. turkce says:

    Hi, I beliee youir web site might be having internet browser compatibility issues. Beverlie Mathias Dambro

  30. turkce says:

    I was curious if you ever thought of changing the page layout of your website? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two images. Maybe you could space it out better? Valenka Sheppard Lexi

  31. turkce says:

    I was able to find good information from your blog posts. Romona Rodolph Moberg

  32. turkce says:

    Completly satisfied with the watch so far. It is good looking Elsa Thaxter Beera

  33. turkce says:

    There is no right or wrong they both suck bottom of the barrel Drusi Adrien Chae

  34. turkce says:

    I love looking through a post that can make men and women think. Also, thanks for allowing for me to comment! Maryjane Rockie Clapper

  35. turkce says:

    hello!,I like your writing very much! proportion we communicate more about your article on AOL? I need a specialist on this area to solve my problem. Maybe that is you! Looking ahead to look you. Dennie Neddie Sekofski

  36. erotik says:

    constantly i used to read smaller posts which also clear their motive, and that is also happening with this piece of writing which I am reading at this time. Leanna Martie Ulrika

  37. erotik says:

    Remarkable things here. I am very happy to peer your article. Shani Natty Kevan

  38. erotik says:

    For the reason that the admin of this web page is working, no hesitation very quickly it will be well-known, due to its feature contents. Rivy Raimundo Graner

  39. erotik says:

    Oh Aleah. I get this. The processing. The emotions. Such a beautiful post. Carilyn Felipe Stoat

  40. erotik says:

    Simply wanna remark that you have a very nice site, I the style it really stands out. Kaylyn Rickie Damour

  41. turkce says:

    Excellent post but I was wondering if you could write a litte more on this subject? Minne Percy Higginson

  42. erotik says:

    magnificent issues altogether, you just gained a brand new reader. What may you suggest in regards to your put up that you just made a few days in the past? Any sure? Babbette Nikos Cailean

  43. Nice post. I learn something totally new and challenging on websites I stumbleupon everyday. It will always be interesting to read through content from other writers and use something from other sites. Sophia Weidar Vincents

  44. This is really attention-grabbing, You are an excessively professional blogger. Tamarra Rollie Dobrinsky

  45. erotik says:

    I was studying some of your blog posts on this website and I think this web site is rattling informative ! Keep posting . Danella Waverley Edra

  46. erotik says:

    Asking questions are genuinely pleasant thing if you are not understanding something entirely, but this article presents fastidious understanding even.| Jerrilee Howie Mikey

  47. erotik says:

    Appreciation to my father who stated to me concerning this weblog, this weblog is genuinely awesome.| May Fidel Marylou

  48. erotik says:

    Hi, of course this paragraph is actually fastidious and I have learned lot of things from it regarding blogging. Mari Derron Chadburn

  49. Mohamad Hairul says:

    Ada side effect ker lepas buat.. dan kekal ker bentuk zakar tersebut..

  50. Adipz says:

    Saya nak cara besaarkan tak payah menggunakan alat atau minyak .hanya dengan langkah urutan atau sebagainya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *