Welcome to Premier4Him ...
+6012-662 5552 ...
contactus@premier-clinic.com ...

Cara Membesarkan Zakar Secara Semulajadi

Cara Membesarkan Zakar Secara Semulajadi

Cara Membesarkan Zakar Secara Semulajadi

Mahukan zakar yang lebih besar, padat dan keras? 

Zakar, konek, batang dan seumpamanya adalah kebanggaan seorang lelaki sejati. Namun, ramai lelaki menghadapi masalah konek tidak cukup panjang, kecil dan tidak tebal. Hal ini boleh menjatuhkan maruah dan keyakinan diri lelaki. 

Cara Membesarkan Zakar Secara Semulajadi


Apakah Saiz Normal Zakar Lelaki?

Saiz normal zakar adalah 5.1 inci panjang dan 3.9 inci ukur lilit. Kebanyakan lelaki merasakan saiz zakar mereka tidak cukup besar, walaupun saiz itu sebenarnya sudah mencukupi untuk pasangan mereka. 

APAKAH SAIZ NORMAL ZAKAR LELAKI?


Cara-Cara Membesarkan Zakar Secara Semulajadi

Alat Regangan Alat Regangan

ALAT REGANGAN 

Alat regangan untuk memanjangkan konek boleh dilakukan dengan menggunakan alat yang disahkan keselamatannya. Dengan menggunakan pemberat dan daya tarikan graviti, ia melatih batang konek untuk menjadi lebih panjang semasa tidak menegang. Hal ini adalah kerana sel dan tisu kita adalah fleksible. 

Kelemahan Alat Regangan Zakar

Namun, alat ini perlulah digunakan secara kerap dalam masa yang lama (minimum 8 jam sehari selama 6 bulan) untuk menghasilkan kesan yang efektif. Malah, sesetengah orang tidak menyukai rasa tegang yang dikenakan alat itu. Ketegangan yang melampau juga boleh menyebabkan pembuluh darah dalam zakar pecah. Errr….. 

 

Pam Zakar

PAM ZAKAR 

Pam zakar juga dikenali sebagai vakum zakar, atau pam konek. Ia  adalah sejenis alat yang digunakan untuk meningkatkan saiz dan ketegangan zakar. Ketegangan zakar berlaku apabila berlakunya peredaran darah yang cukup dibahagian batang dan kepala zakar. Dengan menggunakan konsep ini, pam zakar meningkatkan pengaliran darah ke batang zakar, lalu meregangkan zakar. 

Jika anda menggunakan pam zakar ini dengan kerap dalam jangkamasa yang lama, anda boleh melihat saiz zakar anda semakin besar, terutamanya ketika tidak tegang. Rata-rata orang yang mencuba pam zakar mengatakan mereka naik sebanyak ½ inci sahaja.

Kelemahan Pam Zakar

Sedikit peringatan jika anda menggunakan cara ini: sila mgunakan pam zakar yang disahkan selamat. Pam zakar yang selamat selalunya dilengkapi ‘pressure release’ atau pelepas tekanan untuk memastikan darah yang dilepaskan secara perlahan-lahan. 

Sesetengah orang tidak menyukai pam zakar kerana jika ia digunakan dalam jangkamasa yang lama, kulit di sekeliling zakar akan memanjang dan mengendur. Jadi, zakar akan kelihatan hodoh dan kurang menarik semasa tidak tegang. 

 

Urutan Regangan Urutan Regangan

URUTAN REGANGAN 

Urutan regangan adalah satu cara yang agak popular dalam kalangan masyarakat Melayu terutamanya. Urutan ini boleh dilakukan dengan mengurut perlahan-lahan batang zakar dari pangkal ke kepala. Semasa urutan sampai ke bahagian kepala konek, pegang selama 20-30 saat sebelum melepaskannya. Hal ini adalah untuk memastikan darah sampai ke kepala konek.

 Urutan ini juga selalunya disudahi dengan urutan secara bulatan di kawasan bawah buah zakar (antara buah zakar dengan lubang dubur). Selain meningkatkan nafsu seks, urutan ini juga dipercayai boleh meningkatkan peredaran darah. 

Kebanyakan orang menggunakan minyak urut atau minyak lintah semasa urutan ini untuk melancarkan lagi pergerakan. Mitos yang dipercayai ramai, menggunakan minyak lintah atau minyak belacak boleh meningkatkan saiz konek. Namun, sehingga sekarang masih tiada lagi  ujian klinikal atau kajian yang berjaya  membuktikan bahawa penggunaan minyak ini boleh membesarkan zakar. 


Cara Lain Yang Lebih Efektif Dan Selamat

Selain cara-cara diatas, anda juga boleh membesarkan zakar anda sehingga 20% lebih besar dari saiz sekarang. Menarik, bukan? 

Cara yang kami maksudkan adalah dengan memasukkan “dermal filler “ke dalam batang dan kepala zakar anda. Jangan risau kerana proses ini tidak menyakitkan, dan amat selamat untuk digunakan. 

Penis Filler (Filler Zakar)  Penis Filler (Filler Zakar) 

Sebelum prosedur dilakukan, doktor atau pakar perubatan akan menyuntik bahgian zakar anda dengan ubat bius supaya anda tidak akan merasa apa-apa sepanjang proses. Kemudian, doktor akan memasukkan dermal filler tersebut secara perlahan-lahan dan teliti. 

Dermal filler boleh bertahan sehingga 2 tahun, tanpa kesan sampingan. Hasilnya, anda akan dapat zakar yang lebih besar, keras dan tahan lama dengan dalam 30 minit sahaja


Apa Kata Pelanggan Kami Yang Dah Cuba?

“Pada mulanya saya rasa anxious juga. Tak pernah try tak tau kan? Wife saya kata lepas buat ni dia rasa lebih puas. Saya sendiri pun rasa lebih puas bila main. Kepada yang rasa ragu-ragu tu try lah, tak rugi.”
Osman M, 43

Penis Enlargement Before After

“Saya selalu rasa konek saya ni kecil berbanding adik beradik lain. Bila saya tengok video di youtube.com, rasa berminat nak try. Saya jumpa Dr Kee dan Dr Kee start dengan volume filler yang sikit dulu. Lama-lama makin banyak. Sekarang saya dah dapat saiz konek yang saya nak!”
R.A, 26

“Dulu sebelum buat ni, saya rasa malu sangat, terutama bila nak berhubungan intim dengan isteri. Kadang kesian tengok dia tak puas. Nasib baik kawan saya cerita pasal treatment ni. Sekarang konek saya dah besar at least 50% dari sebelum ni. Isteri pun tersenyum puas. Saya rasa macam a changed man!”
Marli, 30


Berminat?

Sila hubungi kami di nombor dibawah untuk bertanya lebih lanjut:
Whatsapp: https://wa.me/60126625552
Call: +6012-662-5552
Email: contactus@premier-clinic.com

Premier Clinic Bangsar Premier Clinic Bangsar


Rujukan

  1. https://www.medicalnewstoday.com/articles/323688
  2. https://www.webmd.com/men/guide/penis-enlargement-does-it-work#1
  3. https://time.com/2139/add-inches-no-really-men-can-make-it-longer/
  4. https://my.theasianparent.com/cara-membesarkan-zakar
  5. https://hellodoktor.com/ms/gaya-hidup-sihat/kesihatan-lelaki/urut-zakar-apa-itu-teknik-jelqing/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *