Tiada Lagi Botak Depan! Sebab-Sebab Memilih Kami Untuk Rawatan Transplant & Tanam Rambut Di Malaysia

Tiada Lagi Botak Depan! Sebab-Sebab Memilih Kami Untuk Rawatan Transplant & Tanam Rambut Di Malaysia

Adakah anda sedang mencari klinik transplantasi rambut atau rawatan proses ‘tanam rambut’ di Malaysia?

Anda juga mungkin tertanya-tanya, di manakah tempat yang terbaik untuk menjalani rawatan pemindahan rambut di Selangor dan Kuala Lumpur, dari segi harga mahupun kualiti hasil rawatan?

Masakini, terdapat banyak klinik yang menawarkan Rawatan Rambut Gugur serta jenis rawatan lain yang berkaitan masalah rambut di Malaysia, tetapi bagaimana ia boleh membantu anda dalam membuat pilihan yang terbaik?

 

KALAU TAK NAK BOTAK, BACALAH LAGI

Bagi yang belum begitu “familiar” dengan rawatan transplant rambut yang juga dikenali sebagai Follicular Unit Extraction (FUE), prosedur tanam rambut ini merupakan salah satu inisiatif berkesan bagi mereka yang mempunyai masalah keguguran rambut, penipisan rambut atau kebotakan kronik.

Untuk pengetahuan anda semua, rawatan transplant rambut atau tambah rambut adalah prosedur invasif minimum di mana ia hanya melibatkan pengambilan unit folikel rambut individu dari kawasan ‘penderma’ (kawasan rambut lebat, biasanya di bahagian belakang kepala). Doktor akan menuai unit folikel dan menanamny semula di kawasan penerima (kawasan yang kurang rambut atau botak). Tidak seperti FUT, FUE tidak meninggalkan kesan luka selari atau dipanggil  “donor linear”.

Kadar kejayaan (success rate) prosedur transplant rambut adalah lebih tinggi dari kaedah lain, dimana ia menjadikannya sangat popular. 

Anda mungkin tertanya-tanya, kenapa Premier Clinic merupakan klinik terbaik untuk menjalani rawatan tanam rambut berbanding klinik-klinik transplant rambut lain di Malaysia?

Jom, teruskan membaca!

 

RAMBUT KURANG,  JEJAS PENAMPILAN? RELAKS, TERUSKAN BACA LAGI

Premier Clinic menyediakan rawatan transplant rambut paling best serta professional di KL dan Selangor, dimana ia membantu rambut anda tampak lebat dan kelihatan jauh lebih muda!

Nama Premier Clinic ini sangat lazim dan dikenali dalam kalangan para pelanggan yang pernah mendapatkan servis dengan pakar pemindahan rambut kami. Tidak percaya?

Mari kita dengar ulasan daripada mereka yang pernah menjalani rawatan hair transplant ini di klinik kami – kan lebih baik untuk mendengar pendapat mereka yang pernah ke klinik kami?

 

Along Cham’s amazing hair transformation

 

Patients revealing their hair loss stories

Ha, itulah perkongsian oleh salah seorang pelanggan kami yang cukup happy dan berpuas hati  dengan pengalaman rawatan rambut transplan di Premier Clinic. 

Hasil yang terbaik serta kepuasan pelanggan merupakan aspek yang kami titik beratkan dalam melakukan sebarang jenis rawatan. Datang dan kunjungi kami untuk selami sendiri sebab- sebab lain mengapa klinik kami sentiasa menjadi pilihan ramai.

 

INGIN RAMBUT TUMBUH KEMBALI, TAMPAK HENSEM, DAN BUKANNYA LUMPUHKAN MUKA

Di Malaysia, terdapat banyak pusat kecantikan yang menawarkan rawatan tanam rambut pada harga yang sangat murah. Awas jangan tertipu. Anda dinasihatkan supaya mendapatkan khidmat nasihat serta rawatan dari doktor profesional untuk rawatan ini agar dapat mengelakkan hal-hal yang tidak diingini berlaku. 

Antara risiko-risiko yang mungkin terjadi jika rawatan dilakukan oleh pengamal kesihatan yang tidak bertauliah adalah ubat bius akan teralih ke kawasan lain, menyebabkan muka anda bengkak dan lumpuhpembuluh darah pecah, serta darah beku. 

Transplan rambut merupkan prosedur perubatan yang rumit, panjang serta memerlukan pengalaman yang banyak. Klinik dan doktor yang mengendalikan rawatan haruslah diiktiraf oleh KKM, berpengalaman luas dalam rawatan transplant rambut dan juga bertauliah. Jika anda risaukan hal sebegini dari berlaku kepada anda, maka kunungi dan dapatkan rawatan transplant rambut anda dilakukan di Premier Clinic.

 

DOKTOR BERTAULIAH YANG JUGA KOL (KEY OPINION LEADER) ,WOW!

Premier Clinic  merupakan klinik estetik swasta yang berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), manakala Doktor dan staf  Tanam Rambut kami terlatih dan sentiasa bersedia membantu anda mendapatkan rambut yang anda inginkan. 

Dengan kelayakan dalam Ijazah Kedoktoran Perubatan (M.D.) (Universiti UCSI, Malaysia), Diploma dalam Perubatan Estetik dari American Academy of Aesthetic Medicine serta merupakan pemegang LCP oleh KKM, Dr Foo Wing Jian merupakan Doktor Estetik dan juga Pengarah Perubatan (Bahagian Pemulihan Rambut) di Premier Clinic.

Nama yang tidak asing lagi dalam dunia Rawatan Rambut Transplan, Dr Foo sangat disanjungi oleh pelanggan tempatan mahupun dari luar negara. Dr Foo merupakan salah seorang doktor pakar rambut gugur yang ‘most requested’ in Malaysia? Sebab apa?

Sebab, banyak pelanggan yang ‘request’ inginkan khidmat Dr Foo dalam menjalani rawatan hair transplan – maklumlah Dr Foo ‘regular guest’ di stesen radio. Beliau sentiasa berkongsi topik pemulihan dan penjagaan rambut di Harpers Bazaar Magazine Malaysia, Mingguan Wanita Magazine dan media lain.

Dr Foo mampu bertutur dalam 4 bahasa: Kantonis, Inggeris, Melayu dan Mandarin, jadi senanglah anda nak berbicara dengannya dalam bahasa pilihan anda, tidak perlu rasa ‘segan’.

 

HARGA TANAM RAMBUT YANG TIDAK AKAN STRESKAN ANDA

Dalam pasaran semasa, harga rawatan tanam rambut di Malaysia adalah diantara  RM5 – RM18 sehelai rambut. Di Premier Clinic, harga kami adalah RM8/sehelai. Kami menawarkan hasil rawatan rambut yang memuaskan dimana kami menjanjikan 99% “survival ratebagi semua anak rambut yang ditanam.

Kami menawarkan harga yang berpatutan, menjaga kualiti perkhidmatan, menggunakan peralatan canggih, kakitangan dan doktor yang mahir, serta menyediakan suasana yang santai. 

Kami juga merupakan penerima anugerah TOP HAIR TRANSPLANT PROVIDER ASIA PACIFIC pada tahun 2019, mengalahkan klinik-klinik lain di Singapura, Australia, Thailand dan Indonesia. Kami juga menerima anugerah antarabangsa dari HARPER’S BAZAAR MEDICAL AESTHETIC AWARD 2019 untuk BEST HAIR LOSS TREATMENT 2019

 

MAHU TAMPAK HENSEM KEMBALI?

Kesimpulannya, rambut adalah mahkota manusia kurniaan Tuhan. Sekiranya berlaku masalah rambut gugur, rambut menipis ataupun botak depan, sudah tentu ia akan mendatangkan perasaan takut, gusar, malu dan rendah diri. Kesannya, anda mungkin tidak lagi berani dan yakin untuk tampil di hadapan khalayak ramai pada temasya, majlis atau kelompok masyarakat.

Jika anda khuatir mahkota ini mengalami keguguran semakin serius, segera dapatkan bantuan profesional. Jika anda berminat atau ada apa-apa persoalan mengenai rawatan ini, sila hubungi kami di nombor yang tertera di bawah. Kami sedia untuk menjawab persoalan anda dari pukul 8 pagi hingga 12 tengah malam. 

WhatsApp: https://wa.me/60106621332
Telefon : +6010-662-1332
Email: contactus@premier-clinic.com

REFERENCE

Tags: , , , , , ,

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *