Cara Terbaik & Cepat Untuk Besarkan Zakar Anda Dan Menikmati Seks Yang Panas

Cara Terbaik & Cepat Untuk Besarkan Zakar Anda Dan Menikmati Seks Yang Panas

Memang benar kata orang, perkahwinan bukan hanya tentang seks dan kenikmatan malam pertama sahaja, akan tetapi ia melibatkan pelbagai aspek diantaranya kepuasan seks antara pasangan yang berkahwin itu sendiri.

Adakah anda akui, dalam tempoh melayari bahtera perkahwinan, anda semakin berasa kurang konfident atau sudah mula sangsi akan kehebatan diri di ranjang, macam rasanya tidak “sehebat” ketika mula berkahwin dulu? Mungkinkah juga isteri atau pasangan anda pernah merungut mengenai perkara ini?

Dimanakah silapnya? Mungkinkah ianya disebabkan anda mula terfikirkan saiz zakar anda ‘tidak normal’ atau kecil? Ataupun faktor usia itu sendiri?

 

Jawapannya YA sekiranya anda inginkan kepuasan seks dan hubungan intim dengan pasangan anda. Bagi saya saiz zakar kecil memang satu perkara yang agak memalukan, kerana jika diikutkan hati, saya memang sukakan sekiranya dapat memberikan tahap kepuasan yang tinggi buat isteri saya.”

 

OH, TERNYATA SEBEGINI UKURAN MR P IDEAL MENURUT WANITA

Anda mungkin tertanya-tanya, seberapa besar atau panjang saiz “penis normal” sebenarnya? Rata-rata ukuran panjang penis dalam keadaan rileks adalah sekitar 9 cm, dengan lingkaran penis sebesar 9.31 cm. 

Adapun dalam keadaan ereksi, panjang normal penis atau zakar adalah lebih kurang dalam 13 cm dengan lingkaran 11.66 cm. 

Bagi anda yang  insecure dengan saiz zakar anda, jangan stress-stress dengan saiz diatas.

Menurut subjek wanita di dalam sebuah kajian yang dijalankan di University Ottawa pada 2013, saiz penis merupakan salah satu daya tarikan penting pada seseorang individu.  Antara ciri-ciri lain yang adalah ketinggian dan bentuk tubuh badan, dimana ia secara tidak langsung menzahir saiz zakar individu tersebut yang mana individu yang mempunyai zakar yang besar dianggap menarik.

Dalam satu kajian lain oleh British Journal of Urology International yang melibatkan seramai 50 orang wanita, 9 daripada 10 wanita terbabit mengatakan kepuasan seksual dapat dicapai sekiranya hubungan seksual dilakukan dengan pasangan yang memiliki ukur lilit zakar yang besar. 

Kenapa perkara ini penting bagi lelaki? Ia berikutan persepsi masyarkat baik lelaki mahupun wanita terhadap saiz zakar boleh mempengaruhi keyakinan diri seterusnya masalah kesihatan lain yang berkaitan dengan emosi.  

Setelah melihat data ini, adakah anda merasa khuatir dengan saiz dan ukuran penis anda? 

 

penis enlargement premier clinic

 

TUNGGU! JANGAN TERLALU PANIK. KAMI ADA CARA UNTUK MEMBESARKAN PENIS ANDA!

 

Filler Zakar (Penis Filler)

Di Premier Clinic, prosedur rawatan yang dikenali sebagai dermal filler injection’ atau ‘suntikan pengisian filler’ ataupun nama lain ‘cecair filler zakar’ merupakan prosedur yang paling popular dan terbukti selamat dan berkesan.

Filler zakar adalah satu cara untuk membesarkan dan menegangkan zakar. Prosedur ini hanya melibatkan suntikan sahaja, dan bukannya pembedahan, jadi secara zahirnya ia adalah lebih selamat berbanding pembedahan. Ianya dilakukan menggunakan filler yang diluluskan oleh FDA yang mana filler inijuga boleh digunakan di bahagian badan yang lain seperti bibir dan pipi. 

Filler zakar boleh bertahan sehingga 2 tahun dan ianya akan diserap oleh badan kita tanpa apa-apa kesan sampingan. Filler zakar juga boleh dikeluarkan dengan selamat tanpa kemudaratan sekiranya anda tidak berpuas hati dengan hasilnya. 

Penis Enlargement

Penis Enlargement Treatment

Premier Penis Enlargement Filler Before & After   Premier Penis Enlargement Filler Before & After

Premier Penis Enlargement Filler Before & After   Premier Penis Enlargement Filler Before & After

 

SAKIT TAK RAWATAN PEMBESARAN ZAKAR?

Proses pembesaran zakar adalah prosedur dimana doktor estetik kami akan menyuntik cecair filler ke dalam kepala dan batang zakar dengan bertujuan untuk membesarkan ukur lilit zakar. Prosedur ini agak rumit, harus dilakukan dengan teliti dan berhati-hati.

Namun, pesakit boleh meneruskan rutin harian seperti biasa setelah selesai rawatan. Hal ini kerana rawatan ini tidak memerlukan sebarang penggunaan ubat bius, tidak menyakitkan dan tidak mendatangkan ketidakselesaan.

Selain daripada kesan kemerah-merahan dalam 48 jam di tempat suntikan, tiada apa yang perlu anda risau dengan cara ini. 

Anda tentunya ingin tahu kelebihan pembesaran melalui cecair filler zakar, kan? 

  • Selamat – Dilakukan oleh doktor professional dan bertauliah untuk mengurangkan sebarang risiko kesihatan
  • Tidak menyakitkan & Cepat – Hanya 1 jam prosedur sudah siap
  • Hasil rawatan segera – Boleh perhatikan peningkatan serta-merta!
  • Tahan lama – Boleh bertahan 2 tahun
  • Sedikit atau tiada masa henti (no downtime) – Nikmati kelebihan penuh tanpa masa henti!

 

 

SUNTIKAN PENGISIAN KULIT – UKUR LILIT ZAKAR MENINGKAT 20%!

Biar betul ni?!

Ya. Cecair filler zakar ini memang mampu memberikan kesan yang ketara terhadap lebar dan ukur lilit zakar. Anda boleh membesarkan sehingga 20% daripada saiz asal zakar anda dengan filler zakar ini. 

Kelebihan lain bagi rawatan cecair filler zakar adalah:

  • Memupuk keyakinan diri
  • Meningkatkan rasa kejantanan dan potensi seksual
  • Memperbaiki kesejahteraan dan kualiti hidup
  • Prosedur ini kurang invasif
  • Membantu pesakit yang mengalami masalah ejakulasi pramatang untuk meningkatkan sensitiviti zakar dan mengawal prestasi zakar semasa hubungan kelamin.

 

Penis Enlargement in pemier clinic kl

 

LUPAKANLAH CARA YANG LAIN, CARA FILLER LAH YANG PERLU FIRST ON YOUR MIND

Jadi, buat sementara, lupakan saja produk Tongkat Ali, minyak lintah, ubat kuat, pump zakar, massage zakar dan semua produk besarkan batang di pasaran yang kononnya ‘guarantee’ boleh besarkan batang si lelaki. Tetapi adakah anda pasti  produk-produk ini betul-betul berkesan dan selamat digunakan? 

Tongkat Ali, misalnya, sekiranya diambil berlebihan boleh menyebabkan keracunan merkuri atau plumbum, dan menggalakkan perlakuan yang lebih agresif seperti mudah marah. 

 

Premier Penis Enlargement Filler Before & After

Premier Penis Enlargement Filler

 

MINAT SAIZ ZAKAR YANG BESAR UNTUK LEBIH ‘STIM’ BUAT PASANGAN ANDA?

Jika jawapan anda YA, anda boleh dapatkan rawatan zakar filler daripada doktor kami yang terlatih dan berpengalaman di Premier4Him, klinik pakar lelaki popular di Malaysia. Dengan mendapatkan rawatan dari doktor yang terlatih dan klinik yang berdaftar, anda boleh dapat result yang lebih baik! 

Untuk ketahui lebih lanjut tentang prosedur ini, sila hubungi klinik pakar lelaki kami di:

Whatsapp: https://wa.me/60106621332
Call: +6010-662-1332
Email: contactus@premier-clinic.com

RUJUKAN

Tags:

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Whatsapp