Mengenai Kami

KAMI ADALAH

Men's Sexual Health (Sexologist) Clinic In Kuala Lumpur, Malaysia

Premier4Him merupakan rantaian tambahan dari Premier Klinik – klinik estetik yang berfokus pada kesihatan lelaki. Pasukan kesihatan profesional kami mempunyai kelayakan yang diperakui oleh KKM untuk melakukan prosedur yang dapat membantu menyelesaikan masalah kesihatan lelaki. Kami menyediakan perkhidmatan yang peribadi, selesa dan profesional untuk mwemberi ruang kepada kaum lelaki membincangkan tentang kebimbangan mereka bersama doktor pakar kami. Kami kini terletak di 4 cawangan yang berbeza iaitu Bangsar Baru, Mont KiaraTTDI dan KL City.

Premier-Clinic-Silk-Skin-Peel-LED-Light-TianChad.com-7770 Premier Clinic Bangsar Premier Clinic KL City Premier Clinic Mont Kiara Premier4Him doctors

BAGAIMANA KAMI DAPAT MEMBANTU?

Premier4Him adalah tempat di mana kami menyediakan persekitaran rawatan yang selesa, mudah dan selamat untuk kaum lelaki membuka masalah kesihatan mereka. Kami memberi tumpuan kepada dua masalah yang biasa ditanyakan oleh lelaki iaitu keguguran rambut dan kesihatan seksual lelaki.

Secara signifikan, kami mematuhi akta kerahsiaan doktor-pesakit yang ketat dari segi pemeriksaan kesihatan biasa, saringan hingga ke proses rawatan. Pasukan profesional kami akan menyedia dan memberikan penjagaan yang sesuai bagi membantu meningkat kesihatan dan kesejahteraan kesihatan lelaki.

ANUGERAH KAMI

Hair Awards

Penyedia Khidmat Rawatan Pemindahan Rambut Terbaik Asia Pasifik 2019

Anugerah Penyedia Khidmat Pemindahan Rambut Asia Pasifik merupakan pengiktirafan perkhidmatan yang cemerlang dan keberkesanan teknik Pemindahan Rambut di Asia. Kami diumumkan sebagai Penyedia Khidmat Pemindahan Rambut Terbaik Asia Pasifik oleh Majalah Global Health and Travel pada tahun 2019, membuktikan bahawa kami melebihi pesaing kami termasuk di negara-negara utama seperti Australia dan Singapura.

Premier Clinic Awards

8 Anugerah daripada Harper’s Bazaar Medical Aesthetics Award 2019

Kami telah dianugerahkan sebagai salah sebuah penyedia rawatan Laser Korektif Terbaik, Rawatan Meningkatkan Tahap Kualiti Tidur, Rawatan Meningkatkan Kecerahan Kulit Muka, Rawatan Laser Pengelupasan, Rawatan Pengelupasan Wajah, Rawatan untuk Mengatasi Maslah Rambut dan Rawatan Pengurangan Lemak Badan oleh Harper’s Bazaar. Klinik Premier memenangi 8 Anugerah Kecantikan Perubatan Harper’s Bazaar secara keseluruhan, menjadikan kami #2 yang paling banyak memenangi anugerah yang berprestij ini.

Anugerah Perkhidmatan Pelanggan Terbaik oleh Mydoc Asia pada 2017

MyDoc Asia telah menobatkan kami sebagai penerima Anugerah Perkhidmatan Pelanggan Terbaik dalam kaji selidik pengguna dalam talian mereka. MyDoc merupakan salah sebuah penjagaan pesakit luar terkoordinat kelas dunia yang paling terkenal. Ia sering memberikan penghargaan kepada pengusaha yang berjaya dalam industri.

Tersenarai anta 3 Klinik Estetik Terbaik di Lembah Klang oleh tallypress.com pada tahun 2016

Kami terpilih sebagai salah satu dari 3 Klinik Estetik Terbaik di Lembah Klang berdasarkan keberkesanan, perkhidmatan pelanggan, dan prestasi keseluruhan kami. Kami diiktiraf oleh Tallypress.com yang dikenali sebagai media gaya hidup dalam talian yang mengiktiraf nilai mutu perkhidmatan yang baik dan kepuasan pelanggan.

Pemenang Anugerah Perkhidmatan Pelanggan oleh WhatClinic

Kami dianugerahkan sebagai pemenang Anugerah Perkhidmatan Pelanggan oleh WhatClinic berdasarkan kepuasan pelanggan kami. WhatClinic merupakan laman sesawang perubatan antarabangsa terkenal yang membandingkan mutu perkhidmatan, julat harga rawatan, dan ulasan pelanggan dari seluruh dunia.

Have Questions? Call/ Whatsapp Us Now

English / Malay: +6010-662 1332(Reachable 8am – 12 midnight, 365 days)

Mandarin: +6012-773 2074(Reachable 10am – 7pm, Monday to Saturday)

Google Maps

Location

Bangsar BranchFind us on Google Maps

KL City BranchFind us on Google Maps

Mont Kiara BranchFind us on Google Maps

Taman Tun Dr Ismail BranchFind us on Google Maps