8 Posisi Seks Menarik Yang Harus Dicuba Oleh Semua Lelaki Malaysia

8 Posisi Seks Menarik Yang Harus Dicuba Oleh Semua Lelaki Malaysia

Spooning? Doggy? Gaya Missionary? 

Anda di sana, berapa banyak posisi seks yang anda tahu?

Dan berapa banyak yang anda dah biasa gunakan? 

Sedar tak sedar anda mesti cenderung untuk mengulang posisi yang sama je. Bosanlah!

Tapi, cuba and fikir kembali. Kenapa nak buat benda biasa-biasa je pada malam jumaat ni bila anda boleh mencuba beberapa posisi menarik yang baru?

Teruskan membaca artikel ini sebab kami akan kongsikan 8 posisi seks yang menarik yang mana anda boleh cuba dan terokai bersama pasangan anda, yang akan membuat pasangan anda lebih excited ketika melakukan kelamin atau hubungan seks. Posisi #7 mungkin akan mengejutkan anda!

1. VICTORY

Adakah anda dan pasangan anda mudah terangsang dengan visual? Jika jawapannya adalah ya, posisi ini bagus untuk anda berdua! Dalam keadaan  melutut, buat pasangan anda berbaring di belakangnya, dengan anda merentangkan kaki pasangan dengan posisi ‘V’ dan mulalah menusuk kedalam. Dikenali sebagai posisi ‘Victory’ atau ‘Kemenangan’, ini memudahkan proses penetrasi yang dalam, ideal untuk stimulasi g-spot supaya mendapat lebih kepuasan dan rangsangan

 

2. TANGO

Rasai ghairah tarian dalam suasana intim dengan posisi ini. Baringkan pasangan anda dan kangkangkan kedua-dua belah kaki keluar dan keatas. Anda akan berbaring di sisi anda, dengan satu tangan menyokong kepala pasangan anda dan satu lagi di pahanya. Sejajarkan kaki kiri anda dengan kakinya yang terlentang, manakala belitkan kaki kanan anda di antara kaki yang dinaikkan olehnya.

 

3. MERMAID 

Posisi ini terkenal dengan kelebihannya yang boleh memberi tusukan atau penetration yang dalam dan juga lebih nikmat, semuanya dengan keseronokan pandangan yang tidak terhalang. Baringkan pasangan anda di belakangnya dengan pinggul di tepi katil atau meja makan, manakala anda akan berdiri di hujung katil – dengan kakinya lurus ke atas, kaki ditekan bersama seolah-olah meniru ekor puteri duyung – ketika anda memasukkan zakar anda.

 

4. BAR STOOL

Posisi seks berdiri ini melibatkan sebuah bangku bar atau di mana-mana yang anda rasa kukuh dan cukup kuat untuk pasangan anda berdiri. Biarkan pasangan anda duduk di pinggiran belakang bangku dan menonggeng kedepan sehingga dia dapat memegang pinggir meja untuk sokongan, sementara anda berdiri tepat di belakangnya agar anda dapat menusuk dari arah belakang.

 

5. OPEN INVITATION 

Ini antara posisi keghairahan yang anda tak mungkin menolak. Posisi menggoda ini melibatkan anda berbaring terlentang, kaki terbuka, sementara pasangan anda duduk diatas zakar anda, menghadap anda dengan kaki terbuka lebar sambil meletakkan tangan di belakang, antara kaki anda. Anda pula memegangnya di atas lutut, seterusnya dah boleh mula menghenjut ke depan dan kebelakang. Gunakan peluang ini untuk anda berehat dan memberi peluang kepada isteri menjadi lebih dominan bagi si dia merasa kenikmatan yang lebih lama.

 

6. BICYCLE

Pasangan anda akan berada dalam keadaan merangkak dengan keempat-empat anggota badan, tapak tangan lurus sepenuhnya untuk sokongan, punggungnya diangkat, dan kaki di jari kaki dan sedikit terbuka ke sisi. Anda akan berdiri di belakang pasangan anda dengan kaki terbuka lebar sehingga kakinya berada di antara kaki anda, tetapi lurus. Anda akan memegang erat pinggang pasangan anda dan anda menusuk dari arah belakang.

 

7. WHEELBARROW

Ha! Inilah yang kami maksudkan suatu kejutan buat anda yang tidak tahu wujudnya posisi ini! Dilakukan di lantai, posisi ini membolehkan pasangan bergerak banyak – itulah sebab namanya basikal! Ia memerlukan kekuatan fizikal dan fleksibiliti yang baik dari kedua belah pihak – lihat bagaimana dia menopang tubuhnya dengan tangannya? 

Buat pasangan anda berlutut dengan belakang menghadap anda, membungkuk ke depan, dan meletakkan tangan di lantai. Kemudian, angkat dan pegang kakinya sambil menembusi dari belakang. Ini adalah posisi yang akan memberikan nikmat seks dan hubungan intim yang maksima kepada anda kerana membolehkan penembusan yang lebih dalam!

 

8. TEASPOON

Posisi ini memberikan peluang yang sama baiknya untuk penembusan yang dalam – tetapi dengan lebih banyak kemesraan kerana badan dan wajah anda akan tetap dekat. Pasangan anda akan berlutut di atas katil dan anda akan memasukinya dari belakang serta menyentuh dan merangsangnya dari depan.

 

NAK PASANGAN ANDA LEBIH PUAS LAGI?

Kepelbagaian posisi ini boleh meningkatkan kualiti seks dan hubungan intim anda dan pasangan serta dapat menghangatkan kembali saat-saat indah bersama.

TIP: Percayakah anda, posisi seks yang menggemparkan dan menarik ini akan menjadi lebih seksi apabila anda memiliki saiz zakar yang lebih besar dan lebar?

 

MILIKI ZAKAR YANG LEBIH BESAR & PANJANG

Jika anda ingin menikmati pengalaman seks yang ghairah dan intense dengan pasangan anda, hubungi Premier Clinic, klinik pakar lelaki terkemuka di Malaysia. Klinik kami tidak asing lagi dalam prosedur pembesaran zakar, iaitu salah satu rawatan signature kami.

Rawatan pembesaran zakar di klinik kami adalah selamat, tanpa kesan sampingan, tahan lama, malah memberikan penampilan dan rasa semulajadi yang amat memuaskan.

 

SUDAH BERSEDIA UNTUK MULAKAN MALAM JUMAAT ANDA?

Sekiranya berminat, sila hubungi Pegawai Khidmat Pelanggan kami untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai rawatan dan kos pembesaran zakar di Premier Clinic.

 

WhatsApp: https://wa.me/60106621332
Hubungi: +6010-662-1332 (B.Melayu/B.Inggeris)
Hubungi: +6012-773-2074 (B.Cina)
Emel: contactus@premier-clinic.com

REFERENCE

Tags:

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Whatsapp