Klinik Besarkan Zakar Hanya 2 Minggu – Ini Caranya!

Klinik Besarkan Zakar Hanya 2 Minggu – Ini Caranya!

Jawapannya YA sekiranya anda inginkan kepuasan seks dan hubungan intim dengan pasangan anda. Bagi saya saiz zakar kecil memang satu perkara yang agak memalukan, kerana jika diikutkan hati, saya memang sukakan sekiranya dapat memberikan tahap kepuasan yang tinggi buat isteri saya.”

Baru-baru ini, laman web says.com membawa tajuk sensasi ‘MALAYSIAN MEN RANKED 9TH ON SURVEY OF COUNTRIES WITH THE SMALLEST PENISES”.

Negara mana agaknya kaum lelaki mempunyai saiz zakar terkecil di rantau Asia? 

Nasib baik Malaysia bukan berada di tangga pertama, walaupun kita berada di tangga ke-9 dari segi saiz zakar terkecil. Dalam kata lain, saiz kemaluan lelaki Malaysia antara 10 yang terpendek di dunia!

Menurut analisis kajian, lelaki dari negara Kemboja mempunyai saiz zakar terpendek di dunia!

Rata-rata, lelaki Malaysia mempunyai panjang 11.49cm ketika ereksi, berbanding Kemboja dengan saiz 10.04cm ketika tegang. Ecuador pula yang menduduki tangga no. 1 saiz zakar terbesar di dunia mencatatkan saiz zakar ketika ereksi berukuran 17.61cm!

Untuk memudahkan perbandingan, telefon pintar jenama iPhone 12 mini mempunyai ukuran ketinggian 13.2cm.  

Namun, adakah memiliki konek bersaiz kecil ini merupakan perkara memalukan bagi kaum lelaki?\

Rata-rata, lelaki Malaysia mempunyai panjang 11.49cm ketika ereksi, berbanding Kemboja dengan saiz 10.04cm ketika tegang.

 

SAIZ ZAKAR PENTING?

Premier Clinic mendapatkan penjelasan dan pendapat  daripada Daniel (bukan nama sebenar), salah seorang pelanggan Premier Clinic yang sudi berkongsi pendapatnya mengenai isu yang dihadapi oleh kebanyakan lelaki. Daniel pernah datang ke klinik Premier pada tahun 2019 untuk membesarkan zakarnya ke saiz dan kekuatan yang diidaminya.

Premier Clinic: “Daniel, perlukah semua lelaki menumpukan perhatian pada kekuatan batang zakar dan SAIZ zakar?”

Daniel: “Jawapannya YA sekiranya anda inginkan kepuasan seks dan hubungan intim dengan pasangan anda. Bagi saya saiz zakar kecil memang satu perkara yang agak memalukan, kerana jika diikutkan hati, saya memang sukakan sekiranya dapat memberikan tahap kepuasan yang tinggi buat isteri saya.”

“Sejujurnya saya pernah mencuba krim ajaib, ubat kuat besarkan konek, urutan kote dan segala-galanya tetapi masih tidak dapat zakar yang lebar dan panjang.”

 DOES PENIS SIZE MATTER?

 

BOLEHKAN BESARKAN KONEK?

Tambah Daniel lagi: “Sehinggalah satu hari, saya ternampak iklan “XXL Penis in just 30 Minutes” oleh klinik besarkan zakar, Premier Clinic. Sedangkan pada masa itu, saya tidak pernah terfikir nak buat rawatan membesarkan zakar di mana-mana klinik pun. Oleh itu saya terfikir, “Saya sudah cuba segala-galanya, tetapi tidak dapat apa yang saya mahukan. Apa salahnya saya cuba kali ini je la, lagipun proses yang cepat, 30 min saja kononnya dapat besarkan kote.”

“Dari 2019 sampai sekarang 2023, sudah lebih 3 tahun saya menggunakan kaedah ini. Tidak pernah menyesali, tetapi bersyukur kerana zakar saya yang lebar dan tegang sekarang dapat puaskan isteri. Tak rasa ‘down’ lagi. Yang saya kesal adalah, tidak ketahui rawatan besarkan konek ini lebih awal, hahaha!”

 CAN I ENLARGE THE CONNECTION?

Premier Clinic: Rawatan yang dimaksudkan oleh Daniel ini lain tak lain ialah FILLER ZAKAR, rawatan membesarkan zakar bukan invasif yang boleh didapati di Premier Clinic.

Mari kita selami dengan lebih lanjut lagi, APAKAH FILLER ZAKAR ini yang merupakan RAWATAN AESTHETIK PALING POPULAR DI PREMIER CLINIC pada tahun 2022?

 • Filler merupakan sejenis gel hyaluronic acid, iaitu suntikan semulajadi yang mampu membesarkan saiz zakar. Risikonya amat rendah kerana badan kita secara semulajadi juga mengandungi hyaluronic acid. Maka ianya lebih selamat berbanding dengan bahan lain kerana tiada bahan asing atau ubat haram yang disuntik ke dalam alat sulit anda. 
 • Kesan sampingannya juga sangat rendah, selain daripada sedikit kesan suntikan pada batang zakar yang akan hilang dalam 1-2 hari dan juga perlu mengurut batang zakar sedikit supaya gel dapat rasa sekata (mengikut rekomendasi dan cara mengurut yang betul).
 • Filler zakar boleh bertahan selama 12-18 bulan (hasil jangka panjang)  sebelum memerlukan tambahan. Filler tambahan perlu agar anda dan pasangan anda dapat mengalami kepuasan seks sepanjang tahun.
 • Filler zakar mampu membesarkan ukur lilit (ketebalan) dan panjang zakar sekurang-kurangnya 20% hanya selepas satu rawatan!!
 • Doktor kami yang berpengalaman dan bertauliah dalam menjalankan kaedah suntikan  filler gel ke dalam kepala dan batang zakar. Dalam tempoh 30 minit sahaja sudah siap!
 • Prosedur ini tidak sakit. Ini  kerana saiz jarum suntikan yang kecil digunakan dan krim bius akan disapukan dibahagian zakar sebelum suntikan.

 

Penis Enlargement

Penis Enlargement Treatment

 

 

 

 

SEBELUM PROSEDUR

Anda boleh memilih untuk menghubungi mana-mana cawangan Premier Clinic untuk temujanji di klinik pada masa yang sesuai untuk anda. Kami berada di Bangsar, Mont Kiara, TTDI and KL City.

Segala informasi dan konsultasi dengan pihak klinik adalah maklumat sulit maka anda boleh mengunjungi klinik tanpa rasa malu. 

 

 Penis Enlargement

Premier Penis Enlargement Filler Before & After  Premier Penis Enlargement Filler Before & After

Premier Penis Enlargement Filler Before & After  Premier Penis Enlargement Filler Before & After

Premier Penis Enlargement Filler Before & After  Premier Penis Enlargement Filler Before & After

 

SEWAKTU PROSEDUR

Dalam tempoh 30 minit saja, doktor kami (berpengalaman dan bertauliah) akan menyuntik filler gel ke dalam kepala dan batang zakar anda.

Prosedur ini tidak sakit kerana krim bius akan disapu terlebih dahulu sebelum suntikan. Bahagian zakar yang disuntik mungkin mengalami gejala kemerah-merahan untuk beberapa jam atau sehingga 1-2 hari. Akan tetapi anda janganlah risau,  keadaan ini tidak akan menjejaskan fungsi zakar. Adalah disarankan untuk tidak melakukan sebarang aktiviti seks atau persetubuhan selama 2 hari selepas prosedur. Hal ini bagi menyediakan masa penyembuhan dan penyesuaian filler gel di dalam zakar.

 

Penis Enlargement

 

SELEPAS PROSEDUR

Setelah prosedur selesai, anda boleh pulang ke rumah atau meneruskan aktiviti harian dengan keyakinan diri yang lebih tinggi. Anda boleh kembali melakukan aktiviti harian seperti biasa, bahkan anda langsung boleh kembali bekerja. Satu manfaat utama ialah prosedur ini bukan pembedahan dan tidak memerlukan masa pemulihan yang lama. 

Namun, sebelum anda memutuskan untuk menjalani prosedur membesarkan zakar, disarankan untuk mencari klinik pakar zakar yang berlesen serta berbincang dengan doktor yang berpengalaman dan terlatih untuk melakukan pemeriksaan yang lengkap. 

Jangan terburu-buru mencari klinik besarkan zakar di Selangor atau di mana-mana pun setelah mendengar ‘perkongsian’ Daniel. Walau bagaimanapun, anda boleh telefon ke Premier Clinic di +6010-662 1332 untuk membuat temu janji dengan pakar zakar kami jika anda mahu jadi seperti Daniel yang telah mencapai zakar impiannya. 

 

Premier Penis Enlargement Filler

References:

Tags: , ,

3 Responses

 1. MOHAMAD NAIM berkata:

  alat kelamin

 2. Zahrin berkata:

  nak besarkn batang

 3. abd basid berkata:

  NK besarkn zakar

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Whatsapp