Anugerah

GlobalHealth Awards 2019
Dr Chen Awards

Anugerah Perkhidmatan Rawatan Pemindahan Rambuk Terbaik Asia Pasifik 2019

Anugerah Penyedia Perkhidmatan Pemindahan Rambut Terbaik adalah merupakan pengiktirafan bagi perkhidmatan rawatan yang cemerlang serta keberkesanan teknik rawatan Pemindahan Rambut di Asia. Kami diumumkan sebagai Penyedia Terbaik Perkhidmatan Pemindahan Rambut oleh Majalah Kesihatan dan Pelancongan Global pada tahun 2019, membuktikan bahawa kami setanding malah mengatsi pesaing kami termasuk negara-negara besar seperti Australia dan Singapura.

Rekod Emas - Kejayaan Tertinggi Transduser Ultherapy 2019 - 2022

Merz Aesthetics merupakan satu sebuah syarikat estetik yang terkenal di seluruh dunia, dimana mereka mengiktirafkan kami dengan rekod Emas untuk Kejayaan Tertinggi pada tahun 2019 hinggalah 2022. Anugerah ini meletakkan kami sebagai pusat rawatan Ultherapy paling dipercayai di Malaysia.

Rekod Emas - Kejayaan Tertinggi Portfolio MERZ 2019 - 2022

Merz Aesthetics menganugerahkan Rekod Emas berdasarkan pencapaian tinggi kami pada tahun 2019 hingga 2022. Rekod tersebut menunjukkan bahawa kebanyakan pesakit memilih Premir Clinic sebagai klinik pilihan untuk membantu dalam prosedur pembentukan bentuk wajah, rawtan anti-penuaan dan prosedur kontur muka dan badan.

Anugerah Pusat Ultherapy Terbaik di Malaysia oleh Merz Aesthetics

Merz Aesthetics, pemimpin global dalam estetik perubatan telah mengurniakan kami sebagai Pusat Ultherapy Terbaik di Malaysia, dimana ia mencerminkan nilai pengguna dan penyediaan servis yang baik serta kepuasan pelanggan kami. Menerima penghormatan ini membuktikan bahawa kami sebagai Pusat Ultherapy yang paling disenangi dalam kalangan pelanggan mereka.

DR Kee Awards
MerzAesthetic Cert
MerzAesthetic Cert
MerzAesthetic Cert

8 Anugerah daripada Harper's Bazaar Medical Aesthetic Award 2019

Kami telah dianugerahkan sebagai salah sebuah penyedia rawatan Laser Korektif Terbaik, Rawatan Meningkatkan Tahap Kualiti Tidur, Rawatan Meningkatkan Kecerahan Kulit Muka, Rawatan Laser Pengelupasan, Rawatan Pengelupasan Wajah, Rawatan untuk Mengatasi Maslah Rambut dan Rawatan Pengurangan Lemak Badan oleh Harper's Bazaar. Klinik Premier memenangi 8 Anugerah Kecantikan Perubatan Harper’s Bazaar secara keseluruhan, menjadikan kami #2 yang paling banyak memenangi anugerah yang berprestij ini.

HarpersBazaar Cert
HarpersBazaar Cert
HarpersBazaar Cert
HarpersBazaar Cert
HarpersBazaar Cert
HarpersBazaar Cert
HarpersBazaar Cert
HarpersBazaar Cert
Erufu cert

Sijil Kecemerlangan Penjagaan dari Komuniti Perubatan Erufu pada 2019

KAMI KLINIK PREMIER menerima Sijil Kecemerlangan Penjagaan dari Erufu. Erufu adalah kumpulan sokongan perubatan komuniti yang terkenal dan berjaya dalam menyebarkan pengetahuan amalan perubatan.

Anugerah tersebut diberikan berdasarkan perkhidmatan yang berpusatkan pelanggan kami, keberkesanan rawatan dan kualiti prosedur kami.

MyDoc Cert

Anugerah Perkhidmatan Pelanggan Terbaik oleh Mydoc Asia pada tahun 2017

MyDoc Asia telah menobatkan kami sebagai penerima Anugerah Perkhidmatan Pelanggan Terbaik dalam kaji selidik pengguna dalam talian mereka. MyDoc merupakan salah sebuah penjagaan pesakit luar terkoordinat kelas dunia yang paling terkenal. Ia sering memberikan penghargaan kepada pengusaha yang berjaya dalam industri.

Tersenarai anta 3 Klinik Estetik Terbaik di Lembah Klang oleh tallypress.com pada tahun 2016

Kami terpilih sebagai salah satu dari 3 Klinik Estetik Terbaik di Lembah Klang berdasarkan keberkesanan, perkhidmatan pelanggan, dan prestasi keseluruhan kami. Kami diiktiraf oleh Tallypress.com yang dikenali sebagai media gaya hidup dalam talian yang mengiktiraf nilai mutu perkhidmatan yang baik dan kepuasan pelanggan.

whatclinic cert

Pemenang Anugerah Perkhidmatan Pelanggan oleh WhatClinic

Kami dianugerahkan sebagai pemenang Anugerah Perkhidmatan Pelanggan oleh WhatClinic berdasarkan kepuasan pelanggan kami. WhatClinic merupakan laman sesawang perubatan antarabangsa terkenal yang membandingkan mutu perkhidmatan, julat harga rawatan, dan ulasan pelanggan dari seluruh dunia.

Whatsapp