Penambahbaik Zakar (PRP Zakar)

RAWATAN PRP ZAKAR TERBAIK UNTUK SEMUA ORANG LELAKI DI MALAYSIA

Rawatan PRP (Platelet-Rich Plasma) penis kini semakin mendapat perhatian kerana keberkesanannya dalam menangani pelbagai masalah kesihatan seksual lelaki. Rawatan ini dapat memberi manfaat kepada lelaki yang mempunyai masalah dengan prestasi seksual dan mencari penyelesaian tanpa pembedahan serta kurang invasif. 

Jika anda mempunyai masalah mengekalkan ketegangan zakar di bilik tidur bersama pasangan atau tidak berpuas hati dengan saiz zakar anda, PRP penis ini bukan sahaja untuk rawatan mati pucuk lelaki, malah berpotensi untuk meningkatkan sensitiviti zakar. Rawatan zakar PRP mungkin berbeza bagi setiap orang. Jadi, anda dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat profesional dan pakar urologi dari Premier4Him.

Bagaimana Rawatan PRP Penis Menambahbaik Zakar Anda

Rawatan zakar melalui PRP penis adalah rawatan tidak invasif dan selamat yang menggunakan keupayaan regeneratif semula jadi dari badan anda sendiri. Melalui rawatan ini, sejumlah kecil darah anda akan diambil — biasanya dari lengan — dan kemudian diproses untuk memisahkan plasma yang penuh dengan platelet. Kemudian, PRP ini akan disuntik ke dalam tisu zakar, sekali gus meransang pertumbuhan semula sel dan mengembalikan aliran darah yang lebih baik ke zakar.

Dengan masa pemulihan yang cepat dan prosedur yang dilakukan tanpa memerlukan bius, rawatan PRP penis ini dapat menghasilkan kesan yang berpanjangan. Secara keseluruhannya, rawatan ini dianggap selamat di klinik besarkan zakar kami dalam menangani kebimbangan kesihatan seksual lelaki.

PRP ZAKAR - LEBIH DARIPADA SEKADAR MENINGKATKAN KEPUASAN SEKSUAL ANDA

Adakah anda mengalami masalah dalam hubungan seksual anda?

Tidak dapat memuaskan pasangan anda?

Want to know how to boost your performance?

Apa kata kami beritahu anda bahawa jawapannya terdapat dalam diri anda sendiri?

Betul. Darah anda sendiri mengandungi kunci untuk meningkatkan prestasi seksual anda. Kebanyakkan kaum lelaki melaporkan kepekaan yang lebih tinggi, ereksi yang lebih kuat, peningkatan girth atau ukur lilit, dan kepuasan keseluruhan yang lebih tinggi terhadap prestasi seksual mereka setelah melakukan rawatan PRP zakar.

APA ITU PRP ZAKAR?

Darah kita secara semulajadinya mengandungi platelet darah yang kaya dengan kandungan plasma (PRP), dimana ia mempunyai sifat penyembuhan yang sangat efektif. Ia dapat mengesan kerosakan dan membaiki kerosakan yang terjadi di dalam tubuh kita. Ia merupakan cecair berwarna jingga, sedikit kekuningan yang terdiri daripada (1) plasma anda (cairan yang mengisi sistem vaskular di mana sel darah merah dan putih dibawa) dan (2) sejumlah platelet yang terkumpul. Walaupun tidak sehalus sel stem, ia masih membantu untuk menyelesaikan masalah di dalam tubuh badan manusia.

 dick enlargement

BAGAIMANA PRP ZAKAR BERFUNGSI?

PRP Zakar berfungsi dengan menyembuhkan salur darah dan urat yang rosak di kawasan zakar anda. Ia membantu kapilari yang lebih banyak terhubung, meningkatkan aliran darah ke zakar anda. Dengan mempunyai aliran darah yang lancar ke zakar anda, ia memberikan dan meningkatkan kadar kepekaan yang lebih baik, ereksi yang lebih kuat dan juga tahan lama.

Pertama sekali, untuk mengekstrak PRP, doktor akan mengambil darah dari tangan anda terlebih dahulu. Kemudian, darah diproses dalam mesin sentrifugal untuk memisahkan sel darah merah dari PRP. Doktor hanya akan menggunakan sel plasma untuk disuntikkan kembali ke zakar anda, dan membuang sel darah merah.

Penis PRP

Setelah itu, doktor akan dengan berhati-hati menyuntikkan PRP pada bahgian batang dan kepala zakar. Doktor perlu melakukan ini dengan teliti kerana terdapat banyak saraf dan reseptor sensori di bahagian zakar itu sendiri. Sebarang kesilapan dari pengamal yang kurang berpengalaman dan tidak bertauliah mungkin menyebabkan PRP tidak berkesan.

Penis PRP Toxin Before After

APA MANFAAT & KELEBIHAN PRP ZAKAR?

Apa manfaat dan lebihan PRP Zakar?

 • Ereksi yang lebih kuat
 • Ereksi yang lebih tahan lama
 • Peningkatan kekerasan zakar semasa ereksi
 • Meningkatkan kepekaan
 • Meningkatkan responsiviti zakar
Penis PRP

APAKAH MASALAH YANG DAPAT DISELESAIKAN OLEH PRP ZAKAR?

PRP Penis bukanlah penyelesaian terbaik untuk masalah keupayaan ereksi, tetapi sesi yang kerap boleh membantu individu yang mengalami masalah berikut:

 • Tidak dapat mengekalkan ereksi untuk jangka masa yang lama
 • Disfungsi erektil
 • Pancutan pramatang
 • Zakar yang tidak sensitif
 • Zakar separuh tegang (marshmallow atau pisang dikupas)

PENJAGAAN KESELAMATAN YANG PERLU DIAMBIL SEBELUM MELAKUKAN PRP PENIS

PRP Penis hanya boleh dilakukan oleh doktor YANG BERKELAYAKAN serta BERTAULIAH. Ia merupakan sebuah seni yang hanya boleh dikuasai dengan melakukan ia ke atas subjek sebenar dalam bilangan kes yang banyak. Seiring dengan masa, kita melihat bahawa terdapat banyak "pusat kecergasan" atau "pusat kecantikan" yang menawarkan perkhidmatan ini, tetapi ia dilakukan oleh individu yang tidak layak. Kami sangat menyarankan anda untuk mengunjungi atau mendapatkan rawatan ini di klinik berdaftar.

Doktor di Premier Clinic sangat terlatih dan berpengalaman dalam melakukan rawatan PRP Penis. Anda tidak perlu risau dan khuatir untuk menjalankan prosedur ini dengan kami kerana kami telah melakukan ratusan prosedur yang serupa sebelum ini.

doctor-physician-consulting-male-patients-hospital-priapus-shot-ss

KESAN SAMPINGAN MELAKUKAN PRP PENIS 

Tiada kesan sampingan jangka panjang dengan melakukan rawtan PRP Penis. Terdapat beberapa perubahan yang ketara secara langsung selepas menjalani suntikan. Akan tetapi ia akan reda dalam beberapa jam atau hari. Hal ini disebabkan oleh luka atau kondisi dalaman di kulit itu sendiri, bukan kerana suntikan. Anda mungkin mengalami sedikit pembengkakan dan kemerah-merahan di kawasan rawatan tidak melebihi 12 jam selepas prosedur.

penis-enlargement-results
Premier Clinic Mont Kiara Consultation Room

Kenapa Memilih Premier4Him?

 • Pakar yag terkenal dalam bidang estetik dan kesihatan lelaki
 • Rantaian klinik yang memenangi pelbagai anugerah dan penghargaan
 • Jangkauan perkhidmatan yang luas meliputi masalah lelaki
 • Lebih memberi tumpuan kepada keperluan dan masalah lelaki
 • Rawatan yang khusus untuk memenuhi keperluan pesakit
 • Penetapan harga strategik dengan pilihan bayaran fleksibel
 • Perkhidmatan pelanggan yang mesra dari 8 pagi - 12 malam SETIAP HARI
 • Menekankan keselamatan dan hasil yang cemerlang

Premier4Him oleh Premier Clinic

ebagai sambungan kepada Premier Clinic, Premier4Him menyediakan teknologi terkini dan para doktor yang berpengalaman dalam membantu kaum lelaki menyelesaikan masalah harian mereka.

Pencapaian kami adalah seperti di bawah:

DIMANA SAYA BOLEH MELAKUKAN PROSEDUR INI?

Anda bolehlah berkunjung ke Premier Clinic untuk menjalani dan mendapatkan rawatan PRP Penis dengan doktor profesional dan bertauliah kami. Kesemua doktor kami berkelayakan dan sangat berpengalaman dalam menjalankan prosedur ini. Kami juga mempunyai doktor lelaki yang secara eksklusif meninjau keadaan anda.

Untuk menempah sesi konsultansi rawatan, hubungi kami melalui wakil perkhidmatan pelanggan yang mesra di bawah:

WhatsApp/Hubungi: +6010-662-5552 (B.Inggeris)/B.Melayu ++6012-773-2074 (B.Cina)
Emel: contactus@premier-clinic.com

thickpenis
HUBUNGI KAMI

Berhubung dengan Kami

Berbual dengan pegawai perkhidmatan pelanggan kami di talian +6010-662-1332 (Eng/Malay) (WhatsApp) / +6012-773-2074 (Bahasa Cina) atau e-mel di contactus@premier-clinic.com. Kami sentiasa bersedia dari jam 8 pagi hingga 12 tengah malam SETIAP HARI. Tempah Konsultasi Professional Anda & Tebus E-Voucher PERCUMA UNTUK TERAPI SHOCKWAVE bernilai RM500!

Kunjungi klinik kami untuk sesi konsultasi bersama pakar, doktor yang sangat berpengalaman.

  Whatsapp