Penambahbaik Tenaga Batin (Suntikan Caverject)

Atasi Mati Pucuk Di Klinik Kesuburan Lelaki Premier4Him

Adakah anda mengalami masalah mati pucuk? Jika anda sukar mengeraskan zakar ketika melakukan hubungan seks bersama pasangan, ataupun mengeras hanya pada waktu yang singkat, anda berkemungkinan mati pucuk. Antara sebab masalah in berlaku adalah kemurungan, insomnia, faktor kesihatan, risau akan kemampuan anda, dan sebagainya.

Masalah mati pucuk sering menjadi belenggu kepada hubungan anda dengan pasangan. Oleh itu, anda digalakkan untuk mendapatkan rawatan mati pucuk lelaki di klinik kesihatan lelaki yang bertauliah agar dapat memulihkan kehidupan seksual anda kepada tahap yang lebih bermutu. Masalah ini boleh diatasi dengan cara yang sesuai seperti penambahbaik tenaga batin (Suntikan Caverject) yang ditawarkan di klinik kesuburan lelaki Premier4Him.

Rawatan Mati Pucuk Lelaki Untuk Mengembalikan Kejantanan Anda

Prosedur Suntikan Caverject ini adalah salah satu langkah yang digunakan sebagai rawatan mati pucuk lelaki. Ia melibatkan suntikan ubat yang dipanggil alprostadil ke bahagian tepi zakar. Ia akan meluaskan saluran darah di dalam zakar, sekali gus meningkatkan aliran darah. Peredaran darah yang baik akan membantu mewujudkan ereksi dengan mengisi ruang zakar.

Prosedur ini biasanya dilakukan oleh profesional di klinik suntikan zakar yang bertauliah seperti klinik kami. Anda akan merasakan kesannya dalam masa 5 hingga 20 minit selepas tamat prosedur. Doktor pakar kesihatan lelaki di Premier4Him akan memberikan panduan tentang dos dan pengambilan yang betul demi memastikan keselamatan dan keberkesanannya.

Dalam membantu anda menikmati kehidupan seksual yang lebih sihat dan memuaskan, klinik kesuburan lelaki kami turut menyediakan rawatan pembesaran zakar yang lain seperti PRP penis.

PEMINDAHAN RAMBUT SEL STEM

Penggunaan terapi sel stem telah diketahui secara meluas sejak beberapa tahun kebelakangan ini dalam merawat penyakit perubatan. Terdapat tiga jenis sel stem yang digunakan untuk rawatan iaitu sel stem embrio, umbilical dan dewasa.

Di Klinik Premier, kami hanya menuai sel stem dewasa daripada sampel folikel pesakit dari kawasan yang mempunyai pertumbuhan rambut yang lebih sihat.

APA ITU PEMINDAHAN RAMBUT SEL STEM?

Pemindahan rambut sel stem ialah prosedur pemulihan rambut invasif minimum yang menggunakan sel stem untuk menjana semula rambut yang sihat. Teknik ini bukan sahaja membantu melawan keguguran rambut tetapi pada masa yang sama meningkatkan kualiti dan tekstur rambut.

Hair StemCells

BAGAIMANA TRANSPLANT RAMBUT STEM CELL BERFUNGSI?

Doktor akan memulakan prosedur dengan pengekstrakan sel stem (folikel rambut) dari kawasan penderma menggunakan jarum kecil. Sel stem kemudiannya dipisahkan daripada sel tisu dalam sentrifuge. Sel stem kemudian ditanam semula ke dalam kulit kepala di kawasan keguguran rambut (penerima adalah).

Proses ini akan membolehkan rambut tumbuh semula dengan sihat dan lebih kuat. Sel stem ini mampu membahagi dan memperbaharui diri. Ia akan membantu membaiki tisu tertentu dalam badan dan menggantikan tisu yang rosak.

How does Stem Cell Hair Transplant work?
How does Stem Cell Hair Transplant work?

KEBAIKAN PEMANDUHAN RAMBUT SEL STEM

Terapi pemindahan rambut sel stem akan membantu folikel rambut untuk menghasilkan pertumbuhan rambut baru di kawasan penerima.

Manfaat lain sel stem termasuk:

  • Merangsang dan menumbuhkan semula folikel rambut
  • Pastikan bekalan sel berterusan
  • Merawat rambut botak
  • Mengurangkan parut
  • Menggalakkan penampilan semula jadi dan lebih muda
  • Meningkatkan ketumpatan rambut

LANGKAH BERJAGA-JAGA MELAKUKAN PEMINDAHAN RAMBUT SEL STEM

Pesakit dijangka mengalami sakit ringan selepas prosedur. Tetapi jangan risau, ia akan reda dalam masa 48 jam.

KESAN SAMPINGAN RAWATAN RAMBUT SEL STEM

Rawatan ini tidak mempunyai sebarang kesan sampingan yang diketahui atau utama, dan benar-benar selamat. Walau bagaimanapun, pesakit dinasihatkan untuk berunding dengan doktor terlebih dahulu sebelum mendaftar untuk sebarang rawatan terapi sel stem.

DIJANGKA WAKTU UNTUK RAWATAN RAMBUT SEL STEM

Tiada masa pemulihan diperlukan untuk rawatan ini. Walau bagaimanapun, beberapa aktiviti fizikal atau senaman berlebihan menahan diri selama seminggu.

Hair StemCells

FAQ

Berapa lama prosedur?

Prosedur terapi sel stem ini akan mengambil masa sehingga 3 jam daripada prosedur. Prosedur ini melibatkan 3 langkah asas iaitu proses pengekstrakan, pengasingan dan pemindahan. Pesakit boleh kembali ke rutin harian mereka pada hari berikutnya.

Berapa lama ia bertahan?

Hasil terapi sel stem rambut boleh bertahan sehingga 3 tahun. Walau bagaimanapun, kesannya akan berbeza dari seorang pesakit ke pesakit bergantung pada tahap keguguran rambut, keadaan kulit kepala dan variasi semula jadi dalam sel terpencil.

Bagaimanakah terapi sel stem rambut dilakukan?

Terapi sel stem rambut boleh dilakukan dengan menuai sel stem dari badan pesakit sendiri (seperti dari tisu lemak) atau daripada penderma. Sel stem kemudian disuntik ke dalam kulit kepala, di mana ia boleh merangsang pertumbuhan dan pertumbuhan semula rambut.

SEBELUM & SELEPAS RAMBUT STEM CELL

Hair Stem Cells Before After
Hair Stem Cells Before After
Hair Stem Cells Before After

DI MANA SAYA BOLEH PERGI UNTUK RAWATAN SEL STEM RAMBUT?

Pemindahan rambut sel stem hanya boleh dilakukan dengan doktor bertauliah untuk memastikan kadar kejayaan yang tinggi dan untuk mengelakkan sebarang keadaan sepanjang prosedur. Doktor dan pasukan pemulihan rambut kami berpengalaman dan sangat terlatih untuk melaksanakan kes pemindahan rambut. Sila datang dan lawati kami untuk perundingan bagi membantu anda dengan pemahaman yang lebih baik tentang sebarang rawatan pemindahan rambut. Anda boleh menghubungi kami di cawangan kami di Bangsar Baru, Mont Kiara, TTDI dan KL City

Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut::

Whatsapp/Call: +6010-662-1332/ +6012-773-2074
Email: contactus@premier-clinic.com

Hair StemCells
Whatsapp