Penambahbaik Prestasi Seksual (Rawatan Sel Stem)

Tiada Lagi Belenggu Saiz Kecil Dengan Rawatan Zakar Sel Stem

Lelaki yang menghadapi cabaran berkaitan dengan hubungan intim mereka sering bergelut dengan perasaan risau, lalu menjejaskan kejantanan dan keyakinan diri mereka. Hal ini boleh terjerumus kepada masalah kehidupan yang lain pula seperti pasangan mula merajuk, ketegangan dalam hubungan, dan rasa hilang nilai diri.

Oleh itu, kami sebagai klinik suntikan zakar di Malaysia faham mengenai isu ini dan menyediakan rawatan zakar sel stem untuk meningkatkan kepuasaan seksual anda di bilik tidur. Rawatan ini bukan sahaja untuk meningkatkan sensitiviti zakar, tetapi ia juga untuk melahirkan semula keyakinan diri seorang lelaki. Ketahui dengan lebih lanjut tentang rawatan ini supaya kehidupan intim lebih bersemarak dan memuaskan.

Klinik Suntikan Zakar Untuk Besar & Tahan Lama

Prosedur rawatan zakar sel stem, atau terapi sel stem zakar, adalah langkah inovatif dalam meningkatkan sensitiviti dan kemampuan zakar. Kami tidak perlu mengambil sel stem dari badan anda kerana klinik kami telah menyediakan sumber sel stem yang dipercayai untuk menjalani rawatan ini. Oleh itu, rawatan daripada kami lebih cepat dan berpatutan.

Selepas rawatan, pertumbuhan semula tisu, aliran darah, dan kesihatan zakar secara keseluruhan akan menjadi lebih baik. Rawatan ini bukan saja berpotensi untuk meningkatkan sensitiviti zakar anda, malah ianya mampu mengeras dalam tempoh yang lebih lama, sekali gus menambahbaik aktiviti seksual bersama pasangan.

Selain daripada rawatan zakar sel stem, klinik suntikan zakar kami menawarkan penyelesaian zakar yang lain seperti rawatan PRP.

MENGUBAH HIDUP DENGAN PEMBESARAN ZAKAR SEL STEM DI KLINIK SEKSOLOGI KAMI DI MALAYSIA

Berkhatan adalah keputusan penting atas banyak sebab — termasuk peningkatan kebersihan, pengurangan risiko jangkitan tertentu, kesihatan seksual yang lebih baik dan pertimbangan budaya atau agama.

Kaedah tradisional mungkin menimbulkan kebimbangan tentang ketidakselesaan dan masa pemulihan yang lama, yang membawa kepada sedikit rasa tidak senang. Tetapi di sini, di klinik berkhatan kami di Kuala Lumpur dan Selangor, kami menggunakan ZSR, teknik berkhatan tanpa jahitan yang menjadikan proses lebih lancar dan pemulihan lebih cepat.

Pendekatan moden kami memastikan pengalaman berkhatan anda di Malaysia sejajar dengan kesejahteraan dan keutamaan anda. Jadi, buat pilihan termaklum yang mengutamakan kesihatan anda. Kami di sini untuk menyokong kesejahteraan anda setiap langkah.

BAGAIMANA PENINGKATAN ZAKAR SEL STEM MEMBANTU

Klinik pakar seks kami di Malaysia memperkenalkan Penambah Prestasi, pendekatan revolusioner menggunakan rawatan sel stem untuk peningkatan zakar. Ia memberi tumpuan kepada memanfaatkan kebolehan regeneratif semula jadi badan, memastikan penyelesaian invasif minimum. Ramai pesakit mengalami kesan berpanjangan daripada rawatan sel stem.

Disokong secara saintifik dan berakar umbi dalam keupayaan regeneratif semula jadi badan, kaedah ini adalah mengenai mengutamakan keselamatan dan kepuasan pesakit kami. Dengan tempoh pemulihan yang cepat, anda kini boleh mengalami perjalanan transformatif kepada keyakinan diri dalam masa yang singkat!

If you want to explore more of our service, our men’s sexual health clinic has a range of other treatments, including PRP injection penis.

RAWATAN SEL STEM UNTUK PRESTASI SEKSUAL LELAKI

APA ITU RAWATAN SEL STEM UNTUK PRESTASI SEKSUAL LELAKI?

Sifat regeneratif sel stem telah diakui sejak sekian lama. Oleh kerana saintis dan pakar perubatan dari semua disiplin telah membongkar potensi mereka, mereka telah cuba menggunakan sel untuk pelbagai sebab.

Disfungsi erektil (ED), atau mati pucuk, ialah ketidakupayaan berulang atau konsisten untuk memperoleh atau mengekalkan ereksi zakar dengan ketegaran dan tempoh yang mencukupi untuk hubungan seksual.

Sel stem boleh merangsang pembinaan semula tisu zakar, saluran darah, dan saraf di kawasan itu. Doktor menjalankan prosedur lanjutan ini menggunakan sel stem yang diekstrak dari kawasan/ bahagian badan pesakit atau sumber lain.

Erectile dysfunction (ED)

BAGAIMANA RAWATAN SEL STEM BERFUNGSI?

Setiap bahagian badan mengandungi sel stem. Sel stem mesenchymal (MSCs) adalah jenis sel yang paling kerap digunakan dalam urologi.

Sel stem mesenchymal atau MSC (berasal daripada tisu adiposa pesakit, sumsum tulang, atau sel stem janin) digunakan untuk prosedur.

Sesetengah sel stem yang digunakan juga merupakan penyelesaian biomolekul yang berkuasa (diperolehi daripada sumber terkawal lain) yang memberikan peremajaan intensif jauh di dalam badan.

Umur, berat dan keadaan kesihatan pesakit menentukan bilangan sel yang akan diberikan. Begini cara proses rawatan berfungsi.

Pada mulanya, doktor membersihkan tempat rawatan dan menggunakan anestetik tempatan pada permukaan zakar (kawasan rawatan) untuk mengurangkan ketidakselesaan. Kemudian doktor akan perlahan-lahan dan berhati-hati menyuntik MSC ke dalam batang zakar.

Prosedur ini boleh dilakukan dalam 2 - 4 sesi (bergantung kepada berapa banyak vial sel stem yang diperlukan) 3 - 4 minggu. Keputusan biasanya menjadi jelas dalam masa 2 - 4 minggu. Prosedur ini juga boleh diulang setiap beberapa tahun jika perlu.

Selepas rawatan, anda boleh mengalami peningkatan langkah demi langkah dalam ereksi dan prestasi seksual dalam beberapa bulan akan datang. Dalam kebanyakan pesakit, hasil terapi ED sel stem boleh bertahan sehingga beberapa tahun!

HOW DOES STEM CELL TREATMENT WORK
HOW DOES STEM CELL TREATMENT WORK
HOW DOES STEM CELL TREATMENT WORK

FAEDAH RAWATAN SEL STEM UNTUK PRESTASI KESIHATAN SEKSUAL LELAKI

Sel badan pesakit digunakan untuk mencipta sel stem. Oleh itu, risiko penolakan adalah kurang kerana sel-sel berasal dari badan yang sama.

Beberapa sel stem yang digunakan adalah bahan bioaktif yang dituai daripada sumber lain seperti biri-biri dan arnab yang digunakan sebagai penyelesaian alternatif. Walau bagaimanapun, jangan risau koloni ini dipantau dengan ketat untuk menghapuskan risiko penyakit genetik dan keadaan patologi yang tidak diingini.

Lelaki yang telah menjalani terapi sel stem mungkin mendapat ereksi spontan semula. Rawatan ini adalah alternatif kepada ubat oral, pam, atau implan pembedahan.

 

Jenis rawatan Ubat Mulut Pam zakar vakum Implan Pembedahan Zakar Rawatan Stell Cell
Bagaimana ia berfungsi Walau bagaimanapun, semua ubat ED di pasaran mempunyai kesan sampingan yang memudaratkan.

Di samping itu, ubat ED mesti diambil lebih awal, mengambil spontan daripada seks.

Alat ini membantu ereksi dengan menggunakan pam vakum. Untuk menyokong penyelenggaraan ereksi, mereka biasanya dipakai dalam kombinasi dengan cincin yang sesuai di pangkal zakar. Mereka memerlukan pembedahan invasif pada zakar. Membaiki kerosakan pada zakar "dari dalam ke luar."
Keputusan Sesetengah lelaki mempunyai kesan sampingan dengan ubat-ubatan ini, sementara yang lain tidak bertindak balas terhadap rawatan.

Lelaki yang mengambil ubat jenis nitrogliserin tidak boleh menggunakan perencat fosfodiesterase yang terdapat dalam ubat ED.

Biasanya, tidak lebih daripada separuh lelaki berpuas hati dengan penggunaan jangka panjang peranti ini.

 

Rawatan selepas sama ada menyebabkan zakar kekal separa keras sepanjang masa atau mengembang. Dengan menggunakan kaedah ini, fungsi seksual semula jadi boleh dipulihkan tanpa menggunakan alat bantuan tiruan seperti dadah atau peranti.

 

Caverject harder erection

Sebaliknya, ramai lelaki yang telah menjalani prosedur sel stem untuk peningkatan kesihatan seksual melaporkan manfaat positif berikut:

 • Meningkatkan libido/ketegasan dalam ereksi
 • Membantu masalah disfungsi erektil
 • Meningkatkan stamina, kekuatan, dan tenaga
 • Penambahbaikan dalam keseronokan dan sensasi
 • Turunkan tekanan darah
 • Pengurangan ketidakselesaan prostat
 • Aliran darah dan peredaran darah bertambah baik
 • Kurang inkontinensia kencing

   

  Terapi sel stem boleh menawarkan sekurang-kurangnya 50% peningkatan pada pesakit yang mengalami disfungsi erektil (mati pucuk) selepas suntikan pertama sambil memberikan hasil yang terbukti dalam pentadbiran berterusan.

  Anda harus menjangkakan peningkatan lilitan ( lilitan ) zakar selepas terapi sel stem untuk disfungsi erektil.

APA MASALAH YANG DIBANTU RAWATAN SEL STEM?

Penyakit atau komplikasi kronik yang mungkin menyebabkan ED termasuk tekanan darah tinggi, diabetes, penyakit jantung, penyakit buah pinggang kronik dan pembedahan prostat.

Isu psikologi yang timbul daripada penyakit kronik boleh mengakibatkan kebimbangan, tekanan, kemurungan, dan harga diri yang rendah. Kesemua mereka juga boleh menyumbang kepada ED.

Adalah penting untuk mengekalkan gaya hidup sihat untuk menguruskan disfungsi seksual. Rawatan sel stem adalah pilihan terbaik untuk calon berikut:

 • Kebanyakan lelaki mengambil ubat ED
 • Lelaki tidak berminat atau tidak boleh mengambil pil
 • Lelaki yang didiagnosis dengan penyakit Peyronie
 • Lelaki berminat untuk meningkatkan lilitan zakar dan sensitiviti
WHAT PROBLEMS DOES STEM CELL TREATMENT HELP WITH

LANGKAH BERJAGA-JAGA MELAKUKAN RAWATAN SEL STEM UNTUK PRESTASI SEKSUAL

Adalah penting untuk mendapatkan MSC atau suntikan sel stem daripada profesional perubatan yang berkelayakan dan berpengalaman. Semua sel stem yang digunakan diperoleh melalui teknik steril daripada bahagian badan anda atau penderma yang telah disaring.

Sel-sel ini melalui ujian klinikal dan makmal yang komprehensif untuk memastikan ia selamat dan berkesan untuk kegunaan pesakit.

WHAT PROBLEMS DOES STEM CELL TREATMENT HELP WITH

KESAN SAMPINGAN RAWATAN SEL STEM

Kesan sampingan mungkin berbeza dari satu pesakit ke yang lain. Dan ia juga sangat bergantung pada jenis sel stem yang digunakan untuk merawat kawasan yang terjejas. Jika sel stem diambil dari bahagian badan tertentu pesakit, jadi tiada kesan sampingan, seperti

 • Sebarang jangkitan berjangkit
 • Tiada tindak balas alahan
 • Tiada potensi penolakan tisu oleh badan pesakit

Dalam beberapa kes lain di mana anda menggunakan jenis ekstrak biologi seperti sumsum tulang, limpa, plasenta atau mesenkim yang dituai daripada sumber lain atau penderma, tiada kesan sampingan jangka panjang telah direkodkan. Ini kerana kebanyakan ekstrak sel stem telah dipelihara.

DIJANGKA WAKTU UNTUK RAWATAN SEL STEM.

Tiada masa pemulihan untuk rawatan sel stem. Anda boleh kembali ke aktiviti biasa dengan segera.

Walau bagaimanapun, anda dinasihatkan untuk menghentikan sebarang aktiviti hubungan seksual selama 24 - 48 jam atau mengurut kawasan yang dirawat untuk membolehkan proses penyembuhan. Hasil selepas rawatan berbeza dari pesakit ke pesakit, walaupun.

Premier Shockwave therapy

 

DI MANA SAYA BOLEH DAPATKAN RAWATAN INI?

Mengalami masalah prestasi seksual? Hubungi kami supaya kami boleh membantu anda menghidupkan semula kehidupan seks anda sepenuhnya. Kami bersedia untuk berunding dari 8 pagi hingga 12 tengah malam setiap hari melalui maklumat hubungan di bawah.

Sebagai alternatif, sila kunjungi mana-mana klinik kami di Bangsar, TTDI, Mont Kiara, Puchong, dan pusat Bandar KL untuk membuat temujanji. Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut:

Whatsapp: https://wa.me/60106621332
Call: +6010-662-1332 (English/Malay)
Call: +6012-773-2074 (Chinese speaking)
Email: contactus@premier-clinic.com

Whatsapp