Pembesaran Zakar (Cecair Filer Zakar)

KEPUASAN MAKSIMUM DENGAN PEMBESARAN ZAKAR

Tahukah anda zakar boleh mengecil daripada saiz asal? Terdapat beberapa faktor yang menyebabkan situasi ini boleh berlaku. Antaranya ialah faktor peningkatan usia, perut buncit atau masalah berat badan, pembedahan berkaitan prostat, dan kesan sampingan daripada pengambilan ubat-ubatan. 

Jadi, bolehkan seorang lelaki mengembalikan saiz zakar mereka kepada saiz yang asal? Jawapannya boleh. Anda perlu kerap melakukan senaman, tidak memakai seluar yang ketat, berhenti merokok, turunkan dos ubat, dan sebagainya. Akan tetapi, Premier4Him ialah klinik kesuburan lelaki yang menawarkan satu lagi cara pembesaran zakar yang selamat dan berkesan jika anda sukar untuk mengubah gaya hidup sekarang.

Klinik Besarkan Zakar, Kesan Serta-Merta!

Bagi para lelaki yang mengalami masalah zakar mengecil atau pasangan yang tidak puas hati dengan keupayaan anda di bilik tidur, klinik besarkan zakar di Premier4Him boleh menyelesaikan belenggu yang anda hadapi.

Dengan suntikan pengisi zakar, prosedur ini diperkenalkan untuk meningkatkan kelebaran zakar dan tidak memerlukan pembedahan. Secara umumnya, prosedur yang dijalankan adalah dengan memberikan suntikan asid hyaluronik di bawah kulit zakar. Anda akan dapat lihat kesan pembesaran zakar anda dengan serta-merta! Jangan risau, pakar profesional di klinik suntikan zakar sentiasa mementingkan keselesaan dan privasi setiap pesakit.

Tempah slot anda di klinik besarkan zakar Premier4Him untuk mengembalikan keyakinan anda di bilik tidur. Kami turut menawarkan rawatan pembesaran zakar yang lain seperti PRP penis.

PEMBESARAN ZAKAR (CECAIR FILER ZAKAR)

“Saiz ukuran tidak penting”, kata mereka. 

Namun menurut kajian, 9 daripada 10 wanita lebih menyukai zakar yang lebih lebar berbanding yang mempunyai lingkar yang lebih kecil. Dalam kajian lain, 45 peratus lelaki percaya mereka mempunyai zakar yang kecil.

Sementara saiz zakar sering kali dikaitkan dengan panjang, ukur lilit sebenarnya memainkan peranan yang lebih besar dalam hubungan seksual yang memuaskan.

Bagi membantu kaum lelaki memenuhi hasrat adan impian mereka untuk memiliki zakar yang lebih besar, kami melaksanakan prosedur peningkatan zakar atau penggandaan zakar menggunakan pengisi aqua filer sebagai kaedah yang selamat serta berkesan. Penggandaan saiz zakar mungkin keputusan yang paling kecil yang pernah anda lakukan dimana ia mampu mengubah hidup anda buat selamanya!

APA ITU CECAIR FILER ZAKAR?

Pembesaran zakar adalah prosedur untuk meningkatkan saiz ukur lilit zakar anda. Ia merupakan prosedur yang tidak melibatkan sebarang jenis pembedahan, jadi tidak perlu risau dan khuatir tentang kesan sampingan. Malah, prosedur pembesaran zakar adalah KAEDAH YANG PALING SELAMAT DAN PRAKTIKAL untuk meningkatkan saiz zakar anda tanpa merisikokan kesihatan anda.

Jenis pengisi filer yang digunakan adalah pengisi aqua, yang merupakan jenis pengisi yang paling selamat digunakan pada bahagian sensitif badan anda. Aqua filler terdiri daripada elemen yang semulajadi pada badan kita, maka ia tidak akan menyebabkan sebarang bahaya dan risiko kepada anda.

Pengisi filer zakar boleh meningkatkan sehingga 20% saiz zakar normal anda dari setiap sesi. Jika anda memerlukan peningkatan yang lebih, ia perlu diambil dilakukan secara berperingkat, tetapi ia tidak mustahil.

Penis Filler for Penis Enlargement

BAGAIMANA PROSEDUR DILAKUKAN?

Yang pertamanya, anda perlu berjumpa dengan doktor kami terlebih dahulu untuk sesi konsultasi bagi melihat sama ada anda merupakan calon yang sesuai untuk prosedur pembesaran zakar atau tidak. Doktor akan memeriksa tekanan darah, denyutan jantung, dan tahap glukosa anda sebelum memulakan rawatan. [PERINGATAN: pesakit kencing manis atau diabetes akan dimaklumkan bahawa kesan pembesaran zakar akan mengambil masa yang lebih lama untuk dilihat.]

Anda juga boleh berbincang mengenai hasil rawatan, dan kebimbangan anda mengenai pembesaran zakar semasa sesi konsultasi ini.

Jika keadaan kesihatan anda membenarkan anda untuk menjalani rawatan penggandaan zakar, doktor akan menggunakan anestesia tempatan atau krim penghilang rasa untuk mengurangkan sebarang ketidakselesaan. Selepas 15-20 minit, doktor akan memasukkan pengisi ke bahagian-bahagian tertentu zakar anda dengan berhati-hati. Ini termasuk batang dan hujung zakar, mengikut harapan anda.

KELEBIHAN MELAKUKAN PENGISIAN PENIS?

Prosedur pengisian filer penis lebih unggul dan popular berbanding prosedur pembesaran penis lain yang terdapat di pasaran. Kelebihan pengisian penis termasuklah:

 • Selamat: Ia merupakan prosedur pembesaran penis yang paling selamat di pasaran
 • Kesan segera: Keberkesanannya dapat dilihat sejurus sahaja prosedur selesai
 • Tiada kesan sampingan: Prosedur ini jarang mempunyai kesan sampingan kerana ia adalah prosedur yang tidak melibatkan pembedahan
 • Tahan lama: Berbanding dengan prosedur sementara lain seperti suntikan HA dan pam penis, prosedur ini boleh bertahan sehingga 3-4 tahun
 • Hasil semulajadi: Pengisi filer aqua memberikan tekstur semulajadi untuk kulit serta rupa untuk zakar anda
 • Penyembuhan singkat: Rawatan ini tidak memerlukan waktu penyembuhan Anda boleh menikmati rutin harian anda seperti biasa selepas prosedur ini

penis enlargement malaysia

APAKAH LANGKAH PENJAGAAN YANG PERLU DIAMBIL UNTUK PROSEDUR FILER PENIS?

Walaupun prosedur ini selamat, ada beberapa langkah penjagaan dan perhatian yang perlu diberitahu oleh doktor sebelum menjalankan rawatan:

 • Tempoh masa yang lebih lama diperlukan untuk melihat hasil jika pesakit adalah pesakit kencing manis atau diabetis
 • Pesakit HIV-positif tidak dibenarkan menjalankan prosedur ini
 • Pilih bahan filer asli dan autentik untuk digunakan dalam prosedur. Terdapat banyak produk palsu di pasaran, dijual dengan harga murah dan mengaku dapat meningkatkan saiz zakar sebanyak 30% - 50%
 • Hanya membenarkan doktor yang bertauliah menjalankan rawatan ini. Jangan risikokan kejantanan anda dengan pergi ke doktor yang tidak bertauliah!

SEBELUM & SELEPAS PEMBESARAN PENIS

Penis Enlargement Before After
Penis Enlargement Before After
Premier Clinic Mont Kiara Consultation Room

Kenapa Memilih Premier4Him?

 • Pakar yag terkenal dalam bidang estetik dan kesihatan lelaki
 • Rantaian klinik yang memenangi pelbagai anugerah dan penghargaan
 • Jangkauan perkhidmatan yang luas meliputi masalah lelaki
 • Lebih memberi tumpuan kepada keperluan dan masalah lelaki
 • Rawatan yang khusus untuk memenuhi keperluan pesakit
 • Penetapan harga strategik dengan pilihan bayaran fleksibel
 • Perkhidmatan pelanggan yang mesra dari 8 pagi - 12 malam SETIAP HARI
 • Menekankan keselamatan dan hasil yang cemerlang

Premier4Him oleh Premier Clinic

Sebagai sambungan kepada Premier Clinic, Premier4Him menyediakan teknologi terkini dan para doktor yang berpengalaman dalam membantu kaum lelaki menyelesaikan masalah harian mereka.

Pencapaian kami adalah seperti di bawah:

DI MANA SAYA BOLEH MELAKUKAN PROSEDUR INI??

Anda boleh mendapatkan prosedur ini dilakukan dengan cara yang betul serta selamat di Premier4Him. Kami merupakan pakar (dan pelopor) dalam industri estetik di Malaysia. Sejujurnya, prosedur pembesaran zakar adalah salah satu rawatan unggul kami.

Dengan kepakaran doktor lelaki kami, anda boleh mberkongsi segala kebimbangan anda secara peribadi tanpa sebarang prasangka. Kami juga mempunyai dasar kerahsiaan doktor-pesakit yang ketat untuk melindungi maklumat anda.

Kami terdapat di cawangan KL City, Bangsar, TTDI DAN Mont Kiara. Kunjungi kami sekarang atau hubungi pegawai khidmat pelanggan untuk membuat temujanji bersama doktor:

WhatsApp/Hubungi: +6010-662-1332/ +6012-773-2074
Emel: contactus@premier-clinic.com

Penis-Enlargement-results guerentee
HUBUNGI KAMI

Berhubung dengan kami

Berbual dengan pegawai perkhidmatan pelanggan kami di talian +6010-662-1332 (Eng/Malay) (WhatsApp) / +6012-773-2074 (Bahasa Cina) atau e-mel di contactus@premier-clinic.com. Kami sentiasa bersedia dari jam 8 pagi hingga 12 tengah malam SETIAP HARI. Tempah Konsultasi Professional Anda & Tebus E-Voucher PERCUMA UNTUK TERAPI SHOCKWAVE bernilai RM500!

Kunjungi klinik kami untuk sesi konsultasi bersama pakar, doktor yang sangat berpengalaman.

  Whatsapp