Perspektif Perempuan: Adakah Saiz Itu Penting & (Produk Atau Rawatan Terbaik Untuk Membesarkan Batang)

Perspektif Perempuan: Adakah Saiz Itu Penting & (Produk Atau Rawatan Terbaik Untuk Membesarkan Batang)

Let’s do a self check! Adakah anda rasa senjata anda,

“Panjang dan kurus”?

“Besar tapi pendek”?

“Panjang dan besar”?

Persoalannya, walaupun saiz zakar anda tergolong dalam kategori “not bad, average length”, adakah anda masih rasa tidak  berpuas hati dengan saiz zakar mahupun ukur lilit?

Atau anda sudah berasa beruntung kerana memiliki saiz zakar yang dianggap boleh sebagai kebanggaan kaum lelaki serta mampu menggembirakan sebahagian kaum wanita? Adakah anda pasti?

Ha, guys, inilah persoalan yang sering menimbulkan kontroversi dalam kalangan masyarakat dimana “ADAKAH SAIZ ITU PENTING?” 

Apa yang anda perlu tahu, saiz zakar adalah pelbagai, sama seperti saiz payudara dan juga faraj yang mempunya pelbagai bentuk. 

Adakah terdapat kayu ukur dalam menentukan saiz idaman wanita? Contohnya size buah dada di mana majoriti lelaki suka yg besar, firm, anjal, tidak kendur atau layut, etc…bagi faraj pula, ketat, clean, hairless, etc..

Hari ini kami akan mengupas serba sedikit serta menjawab soalan panas ini dari perspektif perempuan. Teruskan membaca untuk  mengetahui lebih banyak pandangan panas dan sensasi!

 

TARIK NAFAS PANJANG-PANJANG DULU! DAPATAN KAJIAN INI BOLEH MEMBUATKAN MUKA ANDA MENJADI PUCAT!

Baru-baru ini, klinik kami secara randomnya melakukan suatu kajian anonymous dalam kalangan pelanggan wanita kami, termasuk staf kami sendiri. Di sini, kami bertanyakan soalan yang sama, samada saiz penis elemen yang penting bagi mereka. 

Pelbagai jenis jawapan yang diberikan oleh kaum Hawa di luar sana. Teruskan baca.

“Penting la juga saiz tu kan… kalau sebesar pensil 2B nak rasa apa sangat pulak… leh keras dan tahan lama x cepat pancut dan layu cepat…”

“Saiz penis ideal saya tu saiz 8 inci, macam bintang porno barat tu. Tapi saya rasa itu fantasi saya je, haha”

“Saiz kemaluan boyfriend I sebenarnya lebih kecil dari yang disangka. To me, “size DOES matter’.

“Bagi saya, walapun bukanlah satu-satunya elemen yang dinilai semasa memilih pasangan hidup, tapi ia penting juga. Saya anggap lelaki yang punyai zakar yang besar menarik.”

“Perkara ini mungkin bagi saya saja, bukan semua wanita. Saya rasa zakar yang pendek tidak akan dapat puaskan saya, sebab all my ex had big ones before, so I am used to saiz besar.”   

 

SECARA AMNYA KAUM PEREMPUAN, SECARA SEPAKAT MENGATAKAN SAIZ ITU PENTING! JADI APA YANG BOLEH LELAKI LAKUKAN?

Kecenderungan wanita terhadap saiz penis yang lebih besar tidaklah begitu mengejutkan. Lelaki mahupun wanita, siapa yang tidak mahu penis besar dan panjang? 

Kenapa perkara ini penting bagi lelaki? Ia berikutan persepsi terhadap saiz zakar boleh mempengaruhi keyakinan diri seterusnya masalah kesihatan lain yang berkaitan dengan emosi.  

Sebagai contoh, ramai lelaki yang terlalu insecure dengan saiz masing-masing mengalami masalah mati pucuk yang boleh disebabkan oleh keresahan.

Ada juga lelaki yang menganggap kemaluan kecil sebagai memalukan sehingga mengambil inisiatif menggunakan produk besarkan batang yang banyak dijual di pasaran untuk membesarkan saiz sedia ada.

 

TAHUKAH ANDA, ADA SATU PRODUK BESARKAN BATANG TERBAIK?

Buat sementara, lupakan saja produk minyak lintah, ubat kuat, pump zakar, massage zakar dan semua produk besarkan batang di pasaran yang kononnya ‘guarantee’ boleh besarkan batang si lelaki. Tapi adakah produk-produk ini betul-betul berkesan dan selamat digunakan? 

Di sini, kami berkongsi kaedah perubatan yang dapat membantu membesarkan zakar secara kekal dan sementara. Inilah satu-satunya cara besarkan batang tanpa minyak!. Tambahan lagi, prosedur estetik ini dilakukan oleh doktor yang berdaftar, terlatih dan berpengalaman dalam pembesaran zakar.

Kalau anda ingin meningkatkan panjang,lebar dan saiz zakar anda, kami mempunyai penyelesaian untuk jadikan impian anda kenyataan!

 

SUNTIKAN PENGISIAN KULIT – UKUR LILIT ZAKAR MENINGKAT 20%?!

Di Premier Clinic, prosedur rawatan yang dikenali sebagai ‘dermal filler injection’ atau ‘suntikan pengisian kulit’ merupakan prosedur yang paling popular dan terbukti selamat dan berkesan.

Menggunakan produk filler sama yang digunakan untuk filler pipi dan bibir, suntikan pengisi untuk peningkatan ketebalan zakar ini boleh dilakukan dengan cepat tanpa  sebarang pembedahan. 

Proses pembesaran zakar ialah prosedur dimana doktor estetik kami akan menyuntik dermal filler dengan jarum kecil ke dalam kepala dan batang zakar bertujuan untuk membesarkan ukur lilit zakar. 

Anda tentunya ingin tahu kelebihan pembesaran zakar melalui pengisian filler ini, kan? 

  • Selamat – Dilakukan oleh doctor professional dan bertauliah untuk mengurangkan sebarang risiko kesihatan
  • Tidak menyakitkan & Cepat – Hanya 1 jam prosedur sudah siap
  • Keputusan segera – Boleh perhatikan peningkatan serta-merta!
  • Tahan lama – Boleh bertahan 2 tahun
  • Sedikit atau tiada masa henti (no downtime) – Nikmati kelebihan penuh tanpa masa henti!

 

APA YANG ANDA DAPAT NIKMATI SELEPAS INI?

Kelebihan lain bagi rawatan membesarkan zakar adalah:

  • Memupuk keyakinan diri yang mendalam
  • Meningkatkan rasa kejantanan dan potensi seksual
  • Memperbaiki kesejahteraan dan kualiti hidup
  • Prosedur ini kurang invasif
  • Membantu pesakit yang mengalami masalah ejakulasi pra-matang untuk meningkatkan sensitiviti zakar dan mengawal prestasi zakar semasa hubungan kelamin.

Apapun guys, jangan lupa bahawa kejayaan seks bergantung kepada berapa pelbagai aspek, maka anda perlu bersedia bukan sahaja dari segi fizikal tetapi juga mental.

 

BUANGKANLAH KEBIMBANGAN ANDA TENTANG SAIZ ZAKAR ANDA

Hubungi kami dengan segera sekiranya anda berminat untuk menjalani rawatan pembesaran saiz zakar. Kami di Premier Clinic menawarkan rundingan secara privasi dan profesional bagi membincangkan masalah anda bersama dengan kumpulan doktor estetik kami. Untuk menempah sesi rundingan, atau sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai harga pembedahan besarkan batang, sila hubungi kami. Rawatan ini pasti dapat membantu menyempurnakan kehidupan anda.

Anda boleh kunjungi cawangan kami yang terletak di Bangsar, TTDI, Mont Kiara, Puchong, dan KL City untuk membuat temu janji.

 

Whatsapp: https://wa.me/60106621332
Telefon : +6010-662-1332
Email: contactus@premier-clinic.com

REFERENCE

Tags: , , , , , , , , , , ,

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Whatsapp