Pelembut Skrotum (Botox Untuk Skrotum)

SCROTOX: BOTOX UNTUK SKROTUM

Mahukan skrotum yang lebih licin tanpa kedutan?

Idea untuk menyuntik Botox ke dalam skrotum mungkin asing bagi sesetengah orang, akan tetapi ia mungkin merupakan ‘kelahiran semula penampilan secara menyeluruh’ yang anda tidak pernah tahu atau inginkan. Alat sulit kaum lelaki tidak biasa dikaitkan dengan nilai estetikanya. Bagi sesetengah individu, mempunyai sepasang testis yang berkedut dan tergantung adalah tidak menarik.

APA ITU SCROTOX?

Memperkenalkan Botox untuk skrotum. Prosedur ini bukanlah sesuatu yang baru dalam kalangan individu yang biasa dengan rawatan estetik. Malah, semakin ramai lelaki di seluruh pelusok dunia yang terbuka dan berminat ubtuk testis mereka menggunakan suntikan ini. Suntikan botox ini membolehkan kulit skrotum anda menjadi lebih rileks dan menjadikannya benar-benar licin. Skrotum anda juga akan tergantung lebih rendah berbanding dari biasa, terutama dalam persekitaran yang sejuk.

Tanpa kedutan, skrotum anda akan kelihatan lebih licin, penuh, dan besar. Malah, ramai lelaki yang ingin kelihatan elok dan bergaya dalam pakaian renang mereka telah menggunakan prosedur ini semata-mata untuk mencapai penampilan tersebut.

SCROTUM BOTULINUM TOXIN

BAGAIMANA SCROTOX BERFUNGSI?

Botulinum Toxin, atau Botox secara ringkasnya, adalah protein tulen yang digunakan sebagai pelembut otot. Ia menyekat isyarat yang menyebabkan otot anda mengecut atau mengembang, didlam masa yang sama menjadikannya rileks.

Pertama sekali, prosedur ini memerlukan doktor profesional dan terlatih untuk melakukannya. Kebiasaannya doktor pakar mempunyai pengalaman dan latihan yang luas untuk menyuntik Botox di tempat yang betul dan mengelakkan masalah yang tidak diingini daripada berlaku.

Semasa sesi konsultasi bersama dengan doktor kami, anda akan diterangkan mengenai kuantiti botox (unit) yang diperlukan dan juga tempoh waktu untuk mendapatkan hasil rawatan secara menyeluruh.Anda juga boleh membincangkan sebarang kebimbangan atau jangkaan hasil rawatan semasa sesi konsultasi.

Kemudian, doktor akan menyapu krim kebas pada skrotum untuk mengurangkan sebarang ketidakselesaan semasa prosedur scotox dijalankan. Bergantung pada saiz skrotum, doktor akan menyuntik Botox dengan teliti ke dalam kulit skrotum anda.

Seluruh proses mengambil masa kira-kira 45 minit untuk diselesaikan sepenuhnya. Tiada masa pemulihan yang perlu and khuatiri, jadi anda boleh meneruskan aktiviti harian seperti biasa.

APAKAH KEBAIKAN RAWATAN SCROTOX?

Ribuan lelaki diluar sana yang menjalani prosedur ini untuk mencari sesuatu yang lebih daripada sekadar estetik.

Scrotox boleh membantu anda:

  • Menegangkan kulit di sekitar skrotum
  • Memberikan penampilan skrotum yang lebih penuh
  • Merehatkan kawasan tersebut, memberikan lebih ruang pada saluran yang sempit
  • Mengurangkan kedutan yang ketara
  • Mendapatkan skrotum yang tergantung dengan lebih longgar
  • Mengurangkan peluh pada skrotum
  • Mengalami hubungan seks yang lebih menyenangkan
SCROTUM BOTULINUM TOXIN

APAKAH LANGKAH PENJAGAAN SEMASA DAN SELEPAS MENJALANI RAWATAN SCROTOX?

Yang pertama, Scrotox hanya boleh dilakukan oleh doktor profesional dan pakar sahaja. Oleh kerana kompleksiti prosedur ini, doktor perlu menyuntik Botox dengan teliti di tempat yang khusus. Ini adalah untuk mengelakkan sebarang kebocoran atau masalah. Jika Scrotox dilakukan oleh pengamal yang tidak berpengalaman (doktor baru/bukan doktor), ia mungkin boleh memngakibatkan berlakunya kesilapan dan risiko yang tidak diingini.

Sebarang akktiviti yang berat boleh menyebabkan Botox berpindah ataubergerak ke bahagian lain dari organ seksual anda. Oleh itu, sebolehnya elakkan diri daripada melakukan sebarang hubungan seks sekurang-kurangnya 2 hari selepas prosedur.

Kesan Scrotox boleh dilihat sejurus selepas rawatan. Walau bagaimanapun, anda akan merasakan kesan penuh selepas 3 hari dari prosedur. Ia memerlukan sedikit masa untuk Botox menghalang saraf.

penis-enlargement-results

ADAKAH SCROTOX MEMPUNYAI KESAN SAMPINGAN?

Scrotox adalah prosedur yang selamat dan terbukti berkesan, tiada kesan sampingan yang diketahui jika ia dilakukan oleh doktor yang berpengalaman.

TEMPOH PEMULIHAN UNTUK RAWATAN SCROTOX? 

Scrotox boleh dilakukan dalam masa kurang daripada 1 jam. Anda boleh meneruskan aktiviti harian anda seperti biasa selepas prosedur. Tiada masa pemulihan yang diperlukan.

Walau bagaimanapun, anda dinasihatkan untuk mengelakkan daripada melakukan sebarang hubungan seksual selama 24 jam selepas prosedur. Anda boleh mula menikmati hubungan seks yang menyenangkan selepas tempoh tersebut.

SEBELUM & SELEPAS PELEMBUT SKROTUM

Scrotum Botulinum Toxin Before After

DIMANA SAYA BOLEH DAPATKAN PROSEDUR INI?

Doktor-doktor di Premier Clinic mempunyai pengalaman yang sangat mahir dan telah melakukan prosedur  Scrotox lebih dari seratus kali. Kami merupakan salah sebuah klinik estetik yang terawal di Malaysia yang perkhidmatan menawarkan prosedur ini. Kami boleh memastikan privasi dan keselamatan anda sepenuhnya mengikut dasar kerahsiaan yang ketat antara doktor dan pesakit.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, jangan ragu untuk menghubungi kami di +6010-662-1332 (Whatsapp/Hubungi)  atau melalui e-mel di contactus@premier-clinic.com.

Cawangan kami terletak di KL CityBangsar dan Mont Kiara.

Whatsapp